banicek Vloženo 9. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2011 Zdravím všechny příznivce Yetiho. Mám dotaz. Dnes jsem vysával autíčko a na místě řidiče i spolujezdce je podlaha pod koberečky nějak "nepevná". V místě, kde mám nejvíce levou nohu, mám vytlačený dolík.. Jsem laik a tak se ptám je to běžné . Díky Banicek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maty13 Vloženo 9. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2011 (editace) Taky jsem si toho všimnul, kobereček už není pěkně rovný. A to mám najeto nějakých 9000km... Editováno: 10. Srpen 2011, autor: Sranki prosim, necituj predchadzajuci prispevok ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WalkerT Vloženo 9. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2011 Já myslím, že mám levačku většinu cesty opřenou na nášlapu na levém podběhu a tak jak mám lehkou pravou nohu na plynu tak mám i lehkou levou v místě došlapu patou na podlaze , ale po cca 20 tis.km to mírné prohloubení pozoruji taky, myslím si ale, že to je měkkým polstrováním podlahy pod koberečky, když na něj zatlačím uprostřed rukou, tak se protlačí o víc jak centimetr, prostě si tu časem trochu sedne ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sranki Vloženo 10. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2011 Z roznych konstrukcnych a pevnostnych dovodov je plech podlahy pod kobercom vselijako divne tvarovany, preto je pod nim na niektorych miestach medzera a ak sa to miesto zatazuje, vznikne priehlbina. Koberec ani nie je mozne vyrobit s takymi malymi zaobleniami ako plech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek2 Vloženo 4. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2011 Já to zas mám od pravé nohy jak ji mám na plynu. Tempomat se využívá asi jen z 20% najeto 10tis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.