Pazdi44 Vloženo 10. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2011 Zdravím chlapi,mám octavu s origo rádiem a chtěl bych ho vyměnit za navigaci dx.Zajímá mě jestli bude rádio+cd fungovat i bez gps antény a nebo tam musí ta anténa být,nejde mi ani tak o tu navigaci ale spíše o ten design.Prostě jestli to jde vyměnit bez uprav konektorů když nepotřebuji mapy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FilipV Vloženo 10. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2011 Rádio bez gps antény fugovat bude, cd je jen na mapy, to nic jinýho nepřehrává. Jen stejně bude potřeba dodělat ten tuším 21-ti pinovej konktor, na jednom pinu se tam přivádí + a to by mohla ta navigace hledat. Každopádně to je lepší zapojit tak jak to zapojený bejt má a gps antena stačí nějaká malá interierová za pár stokorun. A jinak hledat, témat o dx navigaci je tu mnoho a mnoho ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lonanek Vloženo 10. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2011 No vyměnit rádio za rádio a nevyužít plně funkcí navigace mi nepřipadá moc rozumné. Další je problém ovládání. Nikde nepíšeš, zda jej chceš napojit na MaxiDot, zda bude ovládání z volantu,...jaký je to typ navi... CD, jak psal FilipV čte pouze mapové. Jiné neumí. Pokud zapojíš pouze dva ISO konektory (napájecí a repro) a anténu pak Ti to nahradí radio jako takové. GPS anténa se dá sehnat za pár korun (pro skrytou montáž), konektor pro potřebné signály si doděláš za babku a vše funguje úplně v pohodě jak má. Návodů a popisů je tady dost, ale nejlépe to popsal Cosby, odkaz má pod svými příspěvky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 10. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2011 nepůjde mu ani zadat kod.. chybí tam safe pin.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lonanek Vloženo 10. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2011 (editace) Ani jsem neuvažoval, že bych něco takového koupil bez pinu.... Editováno: 10. Srpen 2011, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ruste Vloženo 10. Září 2011 Sdílet Vloženo 10. Září 2011 Jednoduché jako facka, zrovna jsem to dělal. - Konektory pasují bez úprav - Safe pin dopojíš jednoduše (je to kabel na el.anténu, ten musíš připojit na stálé plus) - dále jsem musel přehodit mezi sebou stálé napájení a napájení při klíčku chodí to super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 10. Září 2011 Sdílet Vloženo 10. Září 2011 (editace) a co ABS, zpátečka a 15ka? to jsi nepřipojoval? Editováno: 10. Září 2011, autor: Milhausek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lonanek Vloženo 11. Září 2011 Sdílet Vloženo 11. Září 2011 ABS není nutné zapojovat na ŘJ ABS. Stačí propojit oba piny se signálem GALA na napájecím ISO konektoru (pin 1). Zpátečka není nutná osazovat vůbec. Už to tady bylo dost popsáno - nejlépe od Cosbyho, věnoval tomu celé téma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 11. Září 2011 Sdílet Vloženo 11. Září 2011 já vím co je a není nutné! ptal jsem se rusteho jestli to udělal... asi tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lonanek Vloženo 11. Září 2011 Sdílet Vloženo 11. Září 2011 To taky nebylo na Tebe. Jen rada, aby nemusel tahat dráty od ŘJ ABS. ..... asi tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.