Publikováno Srpen 12, 201114 r Zdravim vas pani. Som tu novy, ale chcel by som Vas poprosit o radu. Vcera som si doviezol skodu octaviu 2009 77kw PD dnes bol u mna kamarat a nasiel mi jeden problem: Ked otvoril kapotu pri nastartovanom motore a otvoril vrchnak kade sa nalieva olej strasne cez neho fukal vzduch a aj trocha prskal olej. Nasledne ked je vrchnak uzatvoreny na kryte motora je pozorovatelny poprasok oleja, takze je jasne ze olej sa cez ten vrchnak nejako dostava von v kombinacii s unikajucim vzduchom. Chcel by som vas poprosit o nejaku radu co by to mohlo byt a aj cenu za cca kolko by sa tato zavada dala odstranit. Auto ma najazdenych 109 000 km.
Srpen 12, 201114 r Posli mi cislo na kamarata je super odbornik jak je vidiet.Hladam takeho. Upraveno Srpen 12, 201114 r od PROCHY603
Srpen 12, 201114 r aj ja chcem..aj ja chcem TO bestcomp: ten kamarát je mechanik ? druhý krát už mu motor ani neotváraj,lebo ti tam niečo zasa nájde a budeš mať len starosti
Srpen 12, 201114 r Autor Posli mi cislo na kamarata je super odbornik jak je vidiet.Hladam takeho. Ja sa autam nerozumiem len chcem vediet ci to problem je alebo nieje
Srpen 12, 201114 r LIBERO: Presne tak :palec2::smich: Hod foto kde mas ten poprasok.. Upraveno Srpen 12, 201114 r od PROCHY603
Srpen 13, 201114 r Je to v poriadku, žiadny strach, tak to má byť Kua hoši, ste ako deti. Aspoň ste mu mohli odpovedať, chlap nemôže za to že má takého " good " mechanika Upraveno Srpen 13, 201114 r od matomoto
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.