Freeddy33 Vloženo 13. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2011 Ahoj Všem, chtěl bych zde poděkovat členovy juke.box. Měl jsem problém s O1 a to, vypínání turba (padání do nouzáku) při 4 rychlostním stupni a zhruba od 2000 ot./min., podotýkám, že teplota motoru byla 85°C. Po prvním projetí a změření jsme zjistili, že vypínání turba není závislé ani na teplotě a ani na rychlostním stupni, prostě něco nefunguje. Já jsem z toho byl zmatený, protože shodou okolností u mě byl dopoledne známý, který mi tvrdil, že je turbo KO. Řekl jsem to jukemu a ten se podíval a hned věděl, kde je problém, byla zatuhlá regulace. Turbo vyčistil, pořádně protáhl a dnes už jezdí krásně. Domluvili jsme se na dalších opravách, které mě ještě čekají a až bude financ, tak k němu opět vyrazím, třeba na chip . Všem ho doporučuji! Je vidět, že ho to baví, že tomu rozumí a vše Vám vysvětlí a ukáže, co a jak. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.