koss4ever Vloženo 6. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2010 Zdravím, Mám v octavii RS (rv.06) látkové koberečky a jsou přichyceny otočnými špuntíky které jsou připevněny ke koberci na podlaze. Koupil jsem si originál gumové koberečky od dealera škody a tyto koberečky mají jiný typ přichycení (jsou na jiný typ špuntíků, Ve škodovce mi řekly že ty původní mám normálně vyšroubovat a našroubovat ty druhé které mi daly k těm gumovým koberečkům. Bohužel věc se má tak že ty původní vyšroubovat nejdou (protáčí se a nic). Můžete mi poradit jak ty původní špuntíky tam drží ? a co mám udělat abych je dostal ven ? přidávám foto ať jsme v obraze, 1. foto : otočný původní špuntík 2. foto : otočný původní špuntík s nasazeným koberečkem 3. foto : gumový kobereček 4. foto : špuntík ke gumovému koberečku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 6. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2010 a co mám udělat abych je dostal ven ? odpověď je jednoduchá: při vyšroubovávání víc zaber, jde to blbě ale jde to ven Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DEZENT Vloženo 6. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2010 Zrovna v létě jsem je měnil ty přední jsou nacvaklé v takové plastové podložce, která je pod koberce takže se musí jakoby vyloupnout. Pouze zadní koberce mají takový ten vrut, který se vyšroubuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koss4ever Vloženo 9. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2010 Zrovna v létě jsem je měnil ty přední jsou nacvaklé v takové plastové podložce, která je pod koberce takže se musí jakoby vyloupnout. Pouze zadní koberce mají takový ten vrut, který se vyšroubuje. Díky za radu, gumové koberečky jsou na místě, s těma předníma to byl boj :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:Petr Vloženo 13. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2010 Já ty špuntíky zase měl uvolněné a rval je dovnitř aby držely Minulý rok jsem kupoval gumové koberečky na netu a přišly i se špuntíky (ty původní), tak mám náhradní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rum Vloženo 16. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2011 Trochu mě u mojí octavie (r.v.2006, 4x4) překvapilo, že nemá na podlaze kolíčky na zajištění polohy koberečků. Chybí to taky někomu, nebo je to nějaká anomálie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 16. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2011 Kolicky na uchytenie kobercov treba dokupit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kepl Vloženo 8. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2014 Zdravím, ve firmě jsem podědil O2 kombi (RV 2006). Kolega se k ní nechoval zrovna nejlépe, na interiéru je to znát. Postupně si s tím snad poradím. Nyní mě trápí přichycení koberečků. Jsou to takové zámky, kterým se otáčí vrchní část. Právě ty vrchní otočné části některým příchytkám chybí a zámky jsou tak nepoužitelné. Chtěl bych celé příchytky koupit a vyměnit, ale nemůžu přijít na to, jak původní vyndat. Díval jsem se na obrázky a měly by v podlaze (v koberci podlahy) být snad jen přišroubované, ale ať s nimi otáčím na kteroukoliv stranu, ani se nehnou. Otáčet s nimi jde, ale nahoru ven z podlahy (koberce) nelezou. Nechci je páčit silou a udělat si mega díru v koberci, to za to nestojí.. Pokud by mi někdo mohl v začátcích s O2 pomoci, budu moc rád.. Díky, Vašek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 8. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2014 (editace) Buď máš tento http://www.skoda-dily.cz/eshop/3d086481247h-knoflik-kobercu.html nebo tento http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/3d086485101c-prichytka-koberce-cerna-oe-4611.html U toho druhýho lez vyměnit pouze otočný fífo nahoře, jinak jsou šroubovací. Editováno: 8. Červenec 2014, autor: Casy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kepl Vloženo 9. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2014 Zdravím, díky za info. Ano mám, ten druhý. Takže tu malilinkatou podélnou (oválnou) část, která se točí, vezmu z nové celé příchytky a zbytek zahodím? Jsem myslel, že je to tak, že původní celou vymontuji a nahradím celou novou. Raději se ptám, než něco zkazím.. Díky, Vašek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 9. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2014 Ja jsem tot tak udelal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.