Robin Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 Zdravím, mám taký malý problém, pri cúvaní do garáže vždy musím zložiť anténu z auta (octavia combi 2002), ale dvakrát sa mi už bohužiaľ nepodarilo si spomenúť na túto skutočnoť - a tak anténa absolvovala dva vjazdy do garáže za podľa mňa s neprimeraným ohýbaním... Moja otázka na študovanejších je, či je možné aby sa anténa pri ohnutí, prehnutí poškodila natoľko aby prestala správne plniť svoju funkciu. Autorádio mám Škoda symphony a zisťujem že máva problémy s naladením a udržaním si signálu, v miestach väčších miest nie je problém, ale mimo týchto lokalít problém pretrváva. A ešte jeden dotaz, existuje nejaký zosilovač na príjem rádio signálu?? Vrelé dík... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 o par temat niz http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=8325 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robin Vloženo 19. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.