Přejít na obsah

czmika

Uživatel
  • Počet příspěvků

    48
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 046 zobrazení profilu

Oznámení czmika

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

-3

Popularita

  1. Dobrá tedy, provedu nějaké to měření a uvidím, ale další dotaz.....pokud by PP lhal s velkou odchylkou jak se provede korekce aby PP nelhal?
  2. Když tedy nebudeme brát počet litrů od suché nádrže (což by bylo asi nejpřesnější), ale od dotankování (počet spotřebovaných litrů od plné nádrže), tak stejně pojem "plná nádrž" může klidně dělat i 1 litr, takže nikdy nemusíš dotankovat stejně když nevidíš skutečnou hladinu v nádrži. A to může být ten rozdíl co vám vychází mezi PP a výpočtem. Berme také v potaz, že nafta také pění při tankování plné a tím se zase celý výpočet může lišit. :-) Takže co je potom přesnější nebo spíše čemu více věřit?
  3. Chceš mi říct, že to dokážeš spočítat přesněji než palubák tz. na benzínku auto už tlačíš aby jsi měl 100% jistotu, že už v nádrži skutečně nic není?
  4. Stačí takto? Jak pojedu zase delší trasu klidnějším tempem, tak to schválně vyfotím ...
  5. Když nevěříš, tak nevěříš. Ale sci-fi to rozhodně není!
  6. Tak já se stále hýbu kolem 5,5 a např. včerejší výlet cca 130 km když jsem to nehonil, tak spotřeba 4,1 l.
  7. Zdravím, mám podobný problém a to, že mi občas vyskočí hláška "zkontrolujte 3. brzdové světlo" + se rozsvítí kontrolka žárovek. Nicméně, 3. brzdové světlo normálně svítí jak má. Pro jistotu jsem to rozdělal a zkontroloval kontakty + to samé u všech brzdových světel + žárovky. Výsledek stále stejný tz. někdy se ukáže tato hláška a někdy né. Může tedy být nějaký problém v tom 3.brzdovým světlem? Jedná se mi o to ať nekupuji nové a výsledek bude stejný. Díky za tipy
  8. Ahoj, neměl by někdo DP nebo jiné manuály k OII FL rv2012 2.0TDi CR 103Kw L&K? Díky
  9. Tak nakonec pomohlo reset celého auta (vypojit baterku). Nyní už to opět jede. Ale mám další poznatek a to, že se mi neuloží tel. čísla v předvolbě rádia. Ono se to nějakou dobu tváří, že je to uloženo, ale dnes třeba asi po 3-tím startu všechny předvolby smazány :-( netušíte čím by to mohlo být?
  10. mám další zajímavý poznatek........z ničeho nic mi přestala fungovat HF přes maxidot. To znamená když použiji na volantu tlačítko telefon, tak se nic neděje. V nastavení maxidotu už nemám možnost nastavit telefon a další funkce k tomu. Nicméně volat přes rádio jde a funguje jak má. Nevíte čím by to mohlo být? Trochu mě to dnes zaskočilo a nevím co by mohlo být špatně. Stalo se to někomu?
  11. Tak už jsem to našel v nastavení HF a je to vyřešeno. Ale jedna věc je OK a další je tady. Nevíte jestli je to OK, že mi např. nepřijaté/přijaté hovory zůstávají pouze v HF v autě? Tz. když jsem mimo vozidlo, tak nemám tu historii v telefonu. To samé je to u SMS zpráv - je tam možnost uložit na SIM do telefonu, ale i když to udělám, tak SMS zpráva zůstává pouze v autě. Tak teď nevím, jestli to je dobře. V manuálu jsem se nic dopodrobna nedočetl. Díky za rady a vaše příspěvky.
  12. Zdar pánové, mám takový poznatek nebo spíše malý problém. Telefon se normálně spáruje s mým S Note II, vše funguje jak má, ale když volám tak se všem zobrazuje "soukromé číslo" (neví kdo volá). Když pošlu třeba SMS přes rádio Bolero, tak SMS je normálně označení od koho je. Když mobil používám bez HF, tak je vše v pořádku - zobrazuje se kdo volá. Nevíte kde by mohl být problém? Bude to asi nějaká prkotina mám OII FL L&K 2012, mobil Sam NOTE II, Android 4.3, rSAP Díky za tipy
  13. no pokud mohu za mě, tak já jsem spokojen. Jen musím konstatovat, že ta šedá je dost světlá na špínu :-) Jinak s čištěním nemám problém, ale za cca 2 roky se na těch zadních sedaček už nějaká ta špína nasbírala a teď s tím trochu zápasím.
  14. Zdravím, můžete mi poradit co na tu kůži (L&K - šedá) použít když je docela dost zašpiněná např. přední sedadla zezadu okopaná od bot? Použil jsem Sonax, ale špína nechce jít dolů. Díky za tipy.
×
×
  • Vytvořit nový...