Vašek 69 Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 Mám problém, jedu na dva válce byl jsem servisu a zjistili mi špatné teplovodní čidlo. Vyměnil jsem ho a stejně to trvá dál. Jedemi to na dva válce. Kabeli a svíčky jsem vyměnil a nic. Nemáte někdo zkušenosti s tímto. Je to 1.8 bez turba r.98. Dík vašek 69 Za radu pozvu na , v tomto teple!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomtom Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 Mám problém, jedu na dva válce byl jsem servisu a zjistili mi špatné teplovodní čidlo. Vyměnil jsem ho a stejně to trvá dál. Jedemi to na dva válce. Kabeli a svíčky jsem vyměnil a nic. Nemáte někdo zkušenosti s tímto. Je to 1.8 bez turba r.98. Dík vašek 69 Za radu pozvu na , v tomto teple!!! Tohle patří do sekce Octavie... Jinak co říká VAG ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 U 1,8 T odchádzajú zapaľovaie cievky. Nebude to podobné aj u 1,8 bez turba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest_Vašek 69 Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 omlouvám se, že jsem omylem napsal do rubriky fabií. Ukazuje čpatné čidlo vody a max.otáčky volnoběhu. Nic víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Liška Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 Hlavně nejezdi!!!!! Měl jsem taky tuhle závadu zapalovací cívka k.o. a ještě k tomu neježdění vysype si ti kat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gus Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 Zkus,se kouknout na vstřiky,bejvaj dost zasraný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.