nuchtala Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 co říkáte na tyto pneu?je to šunt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 19. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 co říkáte na tyto pneu?je to šunt. Vždyť sis odpověděl sám, tak proč zakládáš téma? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuchtala Vloženo 19. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Červenec 2006 jen sem se chtěl ujistit.kámoš říkal,že sou dobré. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuchtala Vloženo 25. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 tak sem nakonec koupil tyto.v rámci financí.... http://www.dobrepneu.cz/index2.php?ID=4236...74953c08d7c8baf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavka TDI Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 napiš jak se ti jeví, až je projedeš. Zda hučí, nebo jsou tiché, jak sedí na suchu nebo vodě. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuchtala Vloženo 25. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 zítra přezuju a dám vědět... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 Tady máš testík, jak ty Nankang dopadly v 205/55/R16 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuchtala Vloženo 25. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 no jo.na vodě nic moc.já jezdím v klidu.nejsem žádný závodník,tak s toho strach nemám.a navíc u nás stejně neprší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 25. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2006 no jo.na vodě nic moc.já jezdím v klidu.nejsem žádný závodník,tak s toho strach nemám.a navíc u nás stejně neprší... I v male rychlosti (coz je dnes uz skoro u vsech normalni) neni aquaplanning zadny MED... http://www.aba.cz/?art=821&cat=123&PHPSESS...1987b365bc922f6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 26. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2006 A jakej rozmer kupujes 225/45 17? no ja bych radsi nakou stovku prihodil a koupil alespon Falkeny nebo nebo lepsiho, aquaplanning je svine. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuchtala Vloženo 26. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Červenec 2006 no co už.už jsem koupil.snad to nebude tak hrozné...za chvilku budou na autě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 26. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2006 Dávat šunt je bláznovství, jednou jsem chtěl ušetřit a už nikdy více!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 26. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2006 Vzhledem k tomu, ze gumy sou to jediny, co poji auto s vozovkou, tak bych na tom NIKDY nesetril a gumy podobnejch vyrobcu mi v zivote nesmej na auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuchtala Vloženo 26. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Červenec 2006 Tak první dojmy jsou dobré.Určitě jsou tišší než Michelin Pilot Sport.Ale ty už byli dost sjeté.Kámoš má tyto Nankangy na Golfu IV čiplém na 170 koníků,jezdí na nich co to dá a říkal ,že sou v pohodě...Taky sem přečetl názory lidí co na nich jezdí na různých německých fórech a všude samá chvála.Tak uvidíme časem...jestli skončím někde na stromě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavka TDI Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 No, Falkeny také nemají zrovna dobré výsledky testů. Já to budu řešit před zimou ( nějaká sleva z výprodeje) nebo na jaře. A koukám po 17´-kách: - DUNLOP SP MAXX - PIRELLI P7000 a možná: - KUMHO KU31 XL MFS ??? ale četl jsem dobrou recenzi, máte někdo????? Tak jsem zvědav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 No, Falkeny také nemají zrovna dobré výsledky testů.Já to budu řešit před zimou ( nějaká sleva z výprodeje) nebo na jaře. A koukám po 17´-kách: - DUNLOP SP MAXX - PIRELLI P7000 a možná: - KUMHO KU31 XL MFS ??? ale četl jsem dobrou recenzi, máte někdo????? Tak jsem zvědav Nikde jsem netvrdil ze je to neco extra, ale oproti nakang... Ted mam obednany Pirelli PZeroNero R17 tak jsem na ne zvedav, v testech jsou mezi nejlepsima, zatim jsem na ne slysel jen chvalu tak uvudime... Dobry jsou prej i Dunlop SP Sport 9000. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuchtala Vloženo 27. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 Ted sem mluvil s tím týpkem co na těch Nankangách jezdí.Říkal,že na suchu skoro o dvou kolech a v dost silném dešti 180,jenom mrak vody za ním.On totiž ten test nečetl.Že prý ho testy nezajímají a až je vepředu sjede,tak kupuje zase 2 kousky Nanků... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 Ted sem mluvil s tím týpkem co na těch Nankangách jezdí.Říkal,že na suchu skoro o dvou kolech a v dost silném dešti 180,jenom mrak vody za ním.On totiž ten test nečetl.Že prý ho testy nezajímají a až je vepředu sjede,tak kupuje zase 2 kousky Nanků... Tak jestli jezdi na tehlech pneu a v silnem desti 180 tak to doufam, ze ho nikdy nepotkam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuchtala Vloženo 27. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 Já raději taky ne...Je to hrozný závodník. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 Já jsem si koupil na 16" Pirelli P7 a zatím naprostá spokojenost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 28. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2006 Já jsem si koupil na 16" Pirelli P7 a zatím naprostá spokojenost... A nejsou hlucne?, nekdo tusim tvdil ze ano, ale mam obednany jiny dezen, ale mohlo by to byt podobne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 28. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2006 Já jsem si koupil na 16" Pirelli P7 a zatím naprostá spokojenost... A nejsou hlucne?, nekdo tusim tvdil ze ano, ale mam obednany jiny dezen, ale mohlo by to byt podobne. Jojo, agenturu JPP znám. Mně přijdou tichoučké. Přijdou mi super na suchu a bezkonkurenční na mokru (v daném rozměru). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavka TDI Vloženo 28. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2006 Nikde jsem netvrdil ze je to neco extra, ale oproti nakang... Ted mam obednany Pirelli PZeroNero R17 tak jsem na ne zvedav, v testech jsou mezi nejlepsima, zatim jsem na ne slysel jen chvalu tak uvudime... Dobry jsou prej i Dunlop SP Sport 9000. ...DEJ VĚDĚT JAK SE CHOVAJÍ Pirelli PZeroNero R17 DÍK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 28. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2006 docela cumim, nekdo tu pise, ze kupuje gumy aniz by precet nejakej test, protoze ho to nezajima, jinej jezdi na gumach, ktery nemci vyhodnotili jako nedostatecny 180 v silnym desti...koukam, ze obcas jsou tu slusny strelsi. gumy a brzdy jsou to nejdulezitejsi na aute a kdo na tehle vecech setri je sebevrah. 225ky uz jsou docela siroky gumy, to uz bych si radsi koupil nejaky barumy jinak nekdo se tu ptal na Dunlop SP sport MAXX, ja je mam, 225/40/18 a jsou v pohode. jestli jsou nebo nejsou hlucny, ale nevim, to nepoznam a nikdy jsem to jako hodnotici kriterium nebral, pokud je ta guma dobra, tak at je klidne hlucnejsi. predtim jsem mel Eagle F1, sice v 17kach, ale hlucnost je vicemene stejna... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.