Jeff Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 Tak nas mily policejni prezident Husak si to kali 190 km/h a dostane jen napomenuti od Bublana. Staci se jen omluvit a rict,ze je mi lito a postih zadny. Ale pro normalni lidi se za rychlost v obci 53 km/h davaji pokuty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 a jeste nebezpecne predjizdel...celkem mel za 20minut jizdy secteno 13 bodu a pokutu 22500 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 Je to kokot. Jako vsichni ve vlade. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 jj presne tak - tohle me dokaze tak nasrat az zbelam - se nevyjadruju k magorovi deblnimu - vcetne kokota Bublana - at dou DO PRDELE VSICHNI hovada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 http://bleskove.centrum.cz/cerna-kronika/c....phtml?id=24121 a stimhle budu argumentovat taky az me chytej ve vic jak 180km/h ...... "Štve mě, že se to stalo. Zapomněl jsem se a je to pro mne velké ponaučení," a kdyby se jim to nelibilo tak at si me predvolaj treba k Bublanovi....... on me rekne ze se to nesmi.... kokoti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeff Vloženo 20. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 Minuly tydem jsem jel na trase Uh.Hradiste - Breclav a pred odbockou na Hodonin je tam dlouhy rovny usek. Jedu si to klidnym tempem 90 km/h mimo obec, mrknu do zpetneho zrcatka a policajti. Zacali me predjizdet a taky predjeli jako by se nic nedelo, vzadu sedeli tri a jeden mel takovy divny vyraz v obliceji (jakoby mu ho nekdo suckoval). Majak samozrejme vyply. Jejich cislo auta bohuzel nemam. V te dobe zrovna ten policajtsky kapo Bimbas rikal, ze oni majak pouzit nemusi. Na co ho teda maji? Predpokladal jsem, ze kdyz maji naspech k pripadu, tak je logicke jej zapnout jako treba sanitka a pak at si jedou i 200 km/h. Umi tak akorat buzerovat, dnes jsem jel rano do prace, ve meste nebyl moc provoz, takze se dalo jet vpohode 50 a na krizovatce prede mnou poliajti. Na zelenou se rozjeli a jeli 30 - taky nejaci "chytri" srandisti. Jakou z tohoto zrdzovani aut za nimi maji radost, to muze pochopit snad jen policajt naladeny na jejich stejnou vlnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 Jak to řekl Bambas v televizi, policajt má vždycky pravdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 Já teďka sedám do auta skoro s odporem když mám jet přes město posledně jsem přijel úplně s nervama v kýblu, nejhorší je, že mají dva pruhy a v každým jede škodovka třicítkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeff Vloženo 20. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 Ted jsem cetl jak to Husak zpytlikoval. Dobrovolne odevzdal papiry na 3 mesice a da 10 tisic na charitu a jeste se ohani jeho pravomocema, kdyby bylo kdyz by nebylo aby bylo. To snad neni mozne, mit ho vedle sebe, tak mu snad jednu vrazim. Toto gesto udelal, jen aby zavrel lidem hubu, ku.va tak me vytocil Takovy clovek by mel jit okamzite pryc z funkce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 a nenadelame nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 Budu teď jezdit taky 180 v klidu a když mě chytí, tak řeknu, že jezdím podle vzoru, kdo jinej by měl jít vzorem když ne on? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 Hmm, udělal ze sebe jakože dobráka a bude ho vozit řidič...... nakopat do prdele. Jenom mě tím ještě víc nasral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 jo už jsem to taky četl, to je ale sviňárna. Aspon to uznal a omluvil se. To se u nás vůbec nenosí. Třeba je to první vlaštovka. Hmm, asi jsem naivní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 To z toho vyvázl lacino. Chci taky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohosu Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 Divím se že nejste aspoň trochu v klidu....vždyt bylo jasný že se tohle stane.....Bylo to dřív, je to teď a bude to pořád. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 To z toho vyvázl lacino. Chci taky! No, nevím, taky mohl říct polibte mi prdel a dokázali by mu velký kulový. S fotkou by se mohli jít leda tak zahrabat, video by byla jiná písnička. I když všechno se dá zpochybnit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 tak až mně chytnou při 190, tak budu chtít měřit stejným metrem jako se měří jiným. Mimochodem to o tom stejném metru není takový výmysl. Nejsem právník, ale vím, že to někde v těch zákonech je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 20. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2006 Me uz neprekvapi ani ten bedar!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 tak až mně chytnou při 190, tak budu chtít měřit stejným metrem jako se měří jiným. Mimochodem to o tom stejném metru není takový výmysl. Nejsem právník, ale vím, že to někde v těch zákonech je. no myslim ze bys z toho nevyklouz jako ta mrdka medialni..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuči Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 Jak to řekl Bambas v televizi, policajt má vždycky pravdu A když ne, tak platí to první Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amper Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 Tak jsem dneska ráno v radiu slyšel, že ten policejní h-up odevzdal řidičák. Tak jsem se zaradoval, že konečně někdo kdo si to chce odčinit a vono prd. On ho odevzdal jen na tři měsíce a na charitu dá 10 tis. To je výsměch. :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuči Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 Pánové, já už tohleto radši neřešim, ikdyž je pravda že mi bod. systém fakt pije krev... Mám spoustu jinejch důvodů, kvůli kterejm se dost často nas..u a při pomyšlení na policii se už tak akorát zasměju Vzpomenu si totiž, že kdysi, když jsem ještě neměl papíry a jel jsem s bratránkem v jeho š120, tak nás zastavili benga. Byla to asi nějaká nová krev a autum nerozuměli ani za mák, páč ten jeden si stoupnul ke kufru a povídá:"Otevřete to, ať vidim na motor"... Co dodat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 tak až mně chytnou při 190, tak budu chtít měřit stejným metrem jako se měří jiným. Mimochodem to o tom stejném metru není takový výmysl. Nejsem právník, ale vím, že to někde v těch zákonech je. Je to jedna z hlavních právních zásad, rovnost subjektů před zákonem. Tolik teorie.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 Pánové, já už tohleto radši neřešim, ikdyž je pravda že mi bod. systém fakt pije krev... Mám spoustu jinejch důvodů, kvůli kterejm se dost často nas..u a při pomyšlení na policii se už tak akorát zasměju Vzpomenu si totiž, že kdysi, když jsem ještě neměl papíry a jel jsem s bratránkem v jeho š120, tak nás zastavili benga. Byla to asi nějaká nová krev a autum nerozuměli ani za mák, páč ten jeden si stoupnul ke kufru a povídá:"Otevřete to, ať vidim na motor"... Co dodat To snad ani není pravda...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuči Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 Právě proto se už nechci nechat rozhodit nějakejma švestkama S policajtama jednat jen s hubou od ucha k uchu A to nebudu psát, jaký zkušenosti mám s policajtama, když jsem ještě jezdil na fichtlu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.