O.v.i. Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 Pánové, já už tohleto radši neřešim, ikdyž je pravda že mi bod. systém fakt pije krev... Mám spoustu jinejch důvodů, kvůli kterejm se dost často nas..u a při pomyšlení na policii se už tak akorát zasměju Vzpomenu si totiž, že kdysi, když jsem ještě neměl papíry a jel jsem s bratránkem v jeho š120, tak nás zastavili benga. Byla to asi nějaká nová krev a autum nerozuměli ani za mák, páč ten jeden si stoupnul ke kufru a povídá:"Otevřete to, ať vidim na motor"... Co dodat jak tipicky pro ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubo Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 To mate este dobre, ze sa aspon ospravedlnil. U nas ozraty politik sposobil nehodu a este sa s priblblym vyrazom v tvari snazil nahovorit, ze on nic nepil a ze mu do cesty voslo ine auto, ktore z nehody uslo. Samozrejme odmietne dychovu a krvnu skusku a jazdi v pohode dalej. Ved ma imunitu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeff Vloženo 21. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 Pánové, já už tohleto radši neřešim, ikdyž je pravda že mi bod. systém fakt pije krev... Mám spoustu jinejch důvodů, kvůli kterejm se dost často nas..u a při pomyšlení na policii se už tak akorát zasměju Vzpomenu si totiž, že kdysi, když jsem ještě neměl papíry a jel jsem s bratránkem v jeho š120, tak nás zastavili benga. Byla to asi nějaká nová krev a autum nerozuměli ani za mák, páč ten jeden si stoupnul ke kufru a povídá:"Otevřete to, ať vidim na motor"... Co dodat jak tipicky pro ne To jsou policajti, neco jako ten chytrak co napsal pokutu invalidovi ktery stal na chodniku vedle silnice a za policajtem byla cedule jako prase s napisem, ze je to vyhrazene misto pro parkovani prave tohoto auta. I spz tam byla napsana. Nekde tady na foru jsou i fotky - neuveritelne, jak mohl takovy clovek projit psychotesty: Otazka: Na pasece se pase bily kun, jakou na barvu? Policajt: bily Otazka: Co nam dava husa? Policajt: sadlo Otazka: Mate dve skladaci kosticky tverecek a kolecko, je potreba je zasunout do sablonky ktera ma otvoty ve tvaru kolecko a ctverecek, jak to udelate? Policajt: kladivem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuči Vloženo 26. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2006 A co byste řekli na tohleto???? http://www.novinky.cz/krimi/bublan--cas-bu...1441_svs2u.html Hlavně že řídila osoba Čašovi blízká ... Aspoň, že ho potrestaj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 26. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2006 Bublan: Čaš bude pravděpodobně propuštěn od policie Tahle veta mi bere dech a vari se to ve me!!! Jak PRAVDEPODOBNE KURVA!??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuči Vloženo 26. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2006 Jj, když jsem si to poprvý přečet tak jsem reagoval stejně... Ikdyž jsem říkal, že se nechci nechat už takovejhlema věcma a švestkama vytočit Njn, jenže se mi prostě nedaří Kua nabourat mi koktu a bejt ten dotyčnej podnapilej policajt, tak bych si to s nim asi vyřídil jinak, policajt, nepolicajt... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.