Červenec 21, 200619 r Pánové, já už tohleto radši neřešim, ikdyž je pravda že mi bod. systém fakt pije krev... Mám spoustu jinejch důvodů, kvůli kterejm se dost často nas..u a při pomyšlení na policii se už tak akorát zasměju Vzpomenu si totiž, že kdysi, když jsem ještě neměl papíry a jel jsem s bratránkem v jeho š120, tak nás zastavili benga. Byla to asi nějaká nová krev a autum nerozuměli ani za mák, páč ten jeden si stoupnul ke kufru a povídá:"Otevřete to, ať vidim na motor"... Co dodat jak tipicky pro ne
Červenec 21, 200619 r To mate este dobre, ze sa aspon ospravedlnil. U nas ozraty politik sposobil nehodu a este sa s priblblym vyrazom v tvari snazil nahovorit, ze on nic nepil a ze mu do cesty voslo ine auto, ktore z nehody uslo. Samozrejme odmietne dychovu a krvnu skusku a jazdi v pohode dalej. Ved ma imunitu!
Červenec 21, 200619 r Autor Pánové, já už tohleto radši neřešim, ikdyž je pravda že mi bod. systém fakt pije krev... Mám spoustu jinejch důvodů, kvůli kterejm se dost často nas..u a při pomyšlení na policii se už tak akorát zasměju Vzpomenu si totiž, že kdysi, když jsem ještě neměl papíry a jel jsem s bratránkem v jeho š120, tak nás zastavili benga. Byla to asi nějaká nová krev a autum nerozuměli ani za mák, páč ten jeden si stoupnul ke kufru a povídá:"Otevřete to, ať vidim na motor"... Co dodat jak tipicky pro ne To jsou policajti, neco jako ten chytrak co napsal pokutu invalidovi ktery stal na chodniku vedle silnice a za policajtem byla cedule jako prase s napisem, ze je to vyhrazene misto pro parkovani prave tohoto auta. I spz tam byla napsana. Nekde tady na foru jsou i fotky - neuveritelne, jak mohl takovy clovek projit psychotesty: Otazka: Na pasece se pase bily kun, jakou na barvu? Policajt: bily Otazka: Co nam dava husa? Policajt: sadlo Otazka: Mate dve skladaci kosticky tverecek a kolecko, je potreba je zasunout do sablonky ktera ma otvoty ve tvaru kolecko a ctverecek, jak to udelate? Policajt: kladivem.
Červenec 26, 200619 r A co byste řekli na tohleto???? http://www.novinky.cz/krimi/bublan--cas-bu...1441_svs2u.html Hlavně že řídila osoba Čašovi blízká ... Aspoň, že ho potrestaj...
Červenec 26, 200619 r Bublan: Čaš bude pravděpodobně propuštěn od policie Tahle veta mi bere dech a vari se to ve me!!! Jak PRAVDEPODOBNE KURVA!???
Červenec 26, 200619 r Jj, když jsem si to poprvý přečet tak jsem reagoval stejně... Ikdyž jsem říkal, že se nechci nechat už takovejhlema věcma a švestkama vytočit Njn, jenže se mi prostě nedaří Kua nabourat mi koktu a bejt ten dotyčnej podnapilej policajt, tak bych si to s nim asi vyřídil jinak, policajt, nepolicajt...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.