slivo Vloženo 28. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2011 Zdravym mam TDI 77kw octaviu a kazdych 2,5 mesiaca musim menit ziarovku na pravej strane H7 ,vzdy ta ista sa vypali ma niekto podobny problem s tymito H7. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 28. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2011 Neměl jsem přímo tento problém, ale praskaly mi H7 po 1/2 roce. Kupoval jsem obyčejné žárovky, pak NIGHT BREAKER a bylo to pořád stejný. Pak jsem začal kupovat NARVY 50% světla navíc a mám je tam už druhý rok a držej. Podotýkám, že svítím pořád. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullit Vloženo 14. Září 2011 Sdílet Vloženo 14. Září 2011 Měnění žárovek je u OII dost častý problém, taky měním žárovky každý 1/2 rok. Nejlepší řešení jsou prostě BXE nebo angel/devil eyes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:Petr Vloženo 14. Září 2011 Sdílet Vloženo 14. Září 2011 Zkus nějaké long life žárovky, např. Philips LongLife Eco Vision. Na různé světla typu devil eyes bych si dal pozor, co jsem viděl, tak to v noci svítí hůř než klasické halogeny s parabolou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 14. Září 2011 Sdílet Vloženo 14. Září 2011 (editace) No zrovna mi o víkendu Philips Longlife Eco vision chcípla. Měl jsem jí rok. Najeto asi 17tis.km. Koukal jsem na druhou a je taky dost načnutá. Jinak souhlas s nedostatky angel/devil. Jsou to spíš designové záležitosti. Já radši upřednostním praktično Editováno: 14. Září 2011, autor: Dodo-Kolín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:Petr Vloženo 14. Září 2011 Sdílet Vloženo 14. Září 2011 (editace) Mi přijde že žárovky na TDI odchází nějak dřív, že by působení vibrací i od motoru na vlákno žárovky? Jinak někdo je stejně 1x za rok mění i tak, časem nemají takovou svítivost. Editováno: 14. Září 2011, autor: :Petr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullit Vloženo 14. Září 2011 Sdílet Vloženo 14. Září 2011 Tak problém v H7 je hlavně v přehřívání... Jestli na ně působí i nějaké vibrace z motoru je taky možné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
melman Vloženo 14. Září 2011 Sdílet Vloženo 14. Září 2011 To je zvláštní, já mám 2.0TDi a zatím nic, mám původní žárovky z roku 2008. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 15. Září 2011 Sdílet Vloženo 15. Září 2011 Může to být taky způsobeno tím, že zavřete kampotu vozidla (třeba i větší ranou než obvykle, nedolíhá zámek nebo tak) a u toho svítíte, případně je to těsně po dojetí. Ten otřes způsobí že se vlákno přetrhne. Nebo vibrace motoru ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 15. Září 2011 Sdílet Vloženo 15. Září 2011 Mně vždycky žárovka ( ať už v autě nebo v domácnosti ) praskla během rozsvěcování. Ty Ampéry jsou prostě sv*ně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slazo Vloženo 18. Únor 2012 Sdílet Vloženo 18. Únor 2012 No ja som mal tiez tento problem potom som kupil odpory na ziarovku.V skodovke mi vraveli ze u octavky to ziarovky nevypaluje ze to bol problem tusim fabie.A vysledok je ten ze 2 roky a ziarovky drzia a to som tam dal lacne z tym sak sa vypalia . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasicarna Vloženo 18. Duben 2013 Sdílet Vloženo 18. Duben 2013 Mám rv. 2009 - 1,9TDi - 77kw a žárovky H7 měním každý rok min.1x v každém světle :-( A je jedno jestli je to PHLIPS za 240,-Kč a nebo neznačková z Baumaxu za 65,-Kč. Praskne ta i ta :-( :-( Přemýšlím o těch 100W - možná vydrží déle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 18. Duben 2013 Sdílet Vloženo 18. Duben 2013 Tak si nech zajít chuť pokud nechceš mít vypálenou parabolu a opálené plastové světlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.