Přejít na obsah

Hasicarna

Uživatel
  • Počet příspěvků

    30
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Hasicarna

Nováček

Nováček (1/14)

2

Popularita

  1. Ahoj, umis pls. dodelat repro do zadních dveri? Mám ve Fabii lll pouze repro vpředu. Radio mam dotykově bez Blutu. Diky za info. Pavel 

  2. Ahoj, podarilo se nekomu to BT do Swingu rozumne ve Fabii dodělat?? Děkuju za info.
  3. Kolik má 1,TDI 85KW kvaltů? Vůbec to tu nemohu nalézt. Jsou Octavie 3 s tímto motorem šestikvalty? Díky za info. Fajn den.
  4. Manželka není vůbec dobra řidička, ale s krátkou Fabii ma dlouhodobý prumer po okreskách 5,1 l/100km. Takže za mne spokojenost.
  5. Hasicarna

    Kessy

    Tak u Fabie III se mi dost často stává to co ty popisuješ vyse. Ale bohužel, kdyz mám klíč v kapse a chci zavřít kufr. Muj kufr odskakuje a odskakuje. Musím často vzít klíč do ruky a tu natáhnout směrem od auta a pak kufr zavřu s tim, že neodskoci. Jakoby čidlo v kufru bylo moc citlive a klic registrovalo i v me kpase za autem. Mate někdo podobný problém?
  6. Souhlasím s tebou, jenže když chceš manželce auto trošku vybavit, tak se pak "musí" vzít 55KW :-( A to už pak ten "ušetřený" cenový rozdíl motoru smázne. Volil jsem motor 55KW a verzi STYLE. manželka je ráda, že jede a tak obsah 1,2 byl bezpředmětný. Teď jsem se s tím motorem svezl po D1 na Jarov a zpět kvůli reklamace DefendLocku a když je auto prázdné...max. 2 dospělí... Tak to jelo slušně. Nebyla to žádná tragédie. A to ještě zajíždíme a netočíme pře 4000/minutu.
  7. Mám SWING bez BT a nahrál jsem tam z SD karty loga stanic vpoho. Ale musí být ta loga datově strašně malá. Tuším kolem 5-8kb :-(
  8. Osobě jsem ze senzoru rozladen. Jel jsem nyní v noci po D1. Za radil jsem se za kamion při mírem mrholeni. Na vozovce bylo spousta vody, kterou kamion vyhazovat za sebe. Byly to velmi drobného kapicky,kterém mi za cca kilometr totální zaflakaly přední okno. A dešťový senzor nic ....Zkoušel jsem to opakovaném a bohužel špatný. Nevím jestli má dešťový senzor s níže no citlivost v dešti a nebo na primární stříkající vodu o kol než z nebe, ale každopádně jsem se byl zeptat na ředění reklamace. Bylo mi sděleno,ze musím Fabii zanechat asi 3 dny v servisu technikovi na testování. A prý se to ještě musí konzultovat se specialistou z Mládě Boleslavi. To jsem odmítl. Nebyl pri tom narok na nahradni vozidlo. Auto má najeto 600km. Tak ještě budu testovat. Díky za vás případný názor.
  9. Mám rv. 2009 - 1,9TDi - 77kw a žárovky H7 měním každý rok min.1x v každém světle :-( A je jedno jestli je to PHLIPS za 240,-Kč a nebo neznačková z Baumaxu za 65,-Kč. Praskne ta i ta :-( :-( Přemýšlím o těch 100W - možná vydrží déle...
  10. Cetl jsem, ze Octavia III s motorem 1,6 TDI - 81KW by mela mit manualni 6tikvalt. Je to pravda vazeni??? Diky z upreseneni.
  11. Kazdy alarm ma svoje pro a proti.... Z tve nabidky bych si vybral nabidku c. 2. Parkovaky jsou velmi uzitecne a GSM alarm se da snadno rusit! jeste si nech udelat skryty vypinac. Stoji to do 5ikila.
  12. Vyhřívane trysky jsou super věc! Mám OII Elegance - r.v. 2009 a nemam to tam :-( Co mne take nemile prekvapilo je to, ze v teto vybave neni ani kontrolka nizke hladiny kapaliny v ostrikovacich. Jiz mne oba problemy parkrat vypekly :-( Dodelava nekdo v Praze ty vyhrivane trysky prosim? Osobne bych je zapojil na spinac vyhrivani zrcatek a nebo vyhrivani zadniho okna. Aby se hrali po cely rok pri zapnuti klicku mi prijde spise NEGATIVNI - a to nejen kvuli zvysene spotrebe elktr. energie. DIky za pripadny tip na dodelani!
  13. Vyhřívane trysky jsou super věc! Mám OII Elegance - r.v. 2009 a nemam to tam :-( Co mne take nemile prekvapilo je to, ze v teto vybave neni ani kontrolka nizke hladiny kapaliny v ostrikovacich. Jiz mne oba problemy parkrat vypekly :-( Dodelava nekdo v Praze ty vyhrivane trysky prosim? Osobne bych je zapojil na spinac vyhrivani zrcatek a nebo vyhrivani zadniho okna. Aby se hrali po cely rok pri zapnuti klicku mi prijde spise NEGATIVNI - a to nejen kvuli zvysene spotrebe elktr. energie. DIky za pripadny tip na dodelani!
  14. na Vysočině se Octavie v současné době kradou ve velkém: http://zpravy.idnes.cz/na-vysocine-roste-pocet-kradezi-vozidel-skoda-octavia-pf9-/krimi.aspx?c=A121012_133513_jihlava-zpravy_mv :-(
×
×
  • Vytvořit nový...