Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdarec chlapi,potřeboval bych pomoci.Při přejíždění i sebemenších nerovností mi něco dost brutálně mlátí na pravym kole-tlumiče jsou v cajku.A při jízdě,kdy neni motor v tahu mi v tom pravym kole "žvejká" pravidelně podle rychlosti-jak je motor v tahu je ticho.Díky za rady a omlouvám se jestli už tu tohle téma je,já ho nenašel...

Jestli je to kineťák, tak by to mělo do plného rejdu cvakat. Jinak bych tipoval horní uložení tlumiče.

• Autor

horní uložení tlumičů je fungl nový,dělaný před cca 14-ti dny.a dělá to pořád,pokud motor neni v tahu. :(

• Autor

horní uložení tlumičů je fungl nový,dělaný před cca 14-ti dny.a dělá to pořád,pokud motor neni v tahu. :(

jo a mám Felinu 1.3 mpi 40kW r.v.1997

a co čepy, už se s něma něco dělalo? Silentbloky na ramenou?

závažie na poloose ? :kuk:

Jestli to "žvejká" podle rychlosti jízdy, bude to buď ložisko, nebo homo-kloub - a ten kloub je daleko pravděpodobněji, protože může být prasklý jen na jedné straně, takže při opačném směru působení síly (bez tahu = v momentě kdy se brzdí motorem) ta lomová hrana může zapadnout zpátky na místo a škroustat nemusí. Kdyby to byly silentbloky ramenou, bude to dávat jednu ránu při rozjezdu a druhou při zabrždění = vždycky když se obrátí směr síly, která na to rameno působí. Uložení tlumičů ("misky") nebo pružin by zase dělaly paseku při otáčení rejdem na místě - prudké změny odporu volantu provázené drnčivým lupnutím, jak horní konec pružiny přeskočí a podobně. Jestli s tím autem někdo "nakoupil" šutr nebo obrubník a jel přitom víc jak 40km/h, je to ten kloub jak vyšitej - feliny na tohle dost trpívaly...

• Autor

Chlapi,díkes.Závada vyřešena byla to ramena a kineťák-všechno vyměněno a luxus,ticho jak v kostele :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.