ladik57 Vloženo 2. Září 2011 Sdílet Vloženo 2. Září 2011 (editace) Dnes mi pri jazde autom zapiskala voda ze daco nieje v poriadku a ked som hodil oci na budiky tam som mal teplotu motora na MAX. dost si take veci vsimam ale toto bol okamih. hned som zastavil a pockal chvilu aby spadla teplota a zaroven som skontroloval vodu ale na moje prekvapenie vsetka voda bola prec. zistil som ze mi pravdepodobne vyskocila hadica z chladica. Moja otazka je ci je to normalny jav lebo mam strach teraz s tym jazdit ked len tu hadicu zasuniem spat. este pre info pred tym ako sa mi to stalo som bol robit EK a TK a na EK mi chlapik turoval asi 40min motor lebo nemohol namerat hodnoty. nemohol mi uz on prehriat motor a ake to moze mat dosledky ked mal motor 130°C (mozno aj viac kedze ukazovatel je len po 130)?myslim ci moholi popraskat kruzky a podobne veci. Ide o motor 1.8T20V AGU+chip 200HP...Dakujem Editováno: 2. Září 2011, autor: ladik57 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.