mgazda Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 Na zaklade kampaně co ma škodovka jsem si nechal přeprogramovat světla na celoroční svícení. Docela me ale po naprogramovani prekvauil system jakym se ted svetla chovaji - myslim ze to mam blbe naprogramovane. - po zasunuti klicku a otoceni (nestatruji jeste) se uz svetla rozsvítí - podle toho co jsem slysel a je u jinych aut, by se mely svetla automaticky rozsvitit az po nastartovaní (jakmile zacne dobijet baterka) - po vypnuti motoru zhasne cele auto - tohle je zase trochu divne, protoze po vypnuti motoru se v standarnim rezimu u octavie 2 vypnou jen potkavaci svetla - obrysove a zadni zustanou sviti az do doby vytazeni klicku ze spinaci skrinky - no a nakonec, s automaticky zapnutymi svetly se vubec nezapne podsviceni palubni desky, takze stejne jakmile se setmi, musim otocit prepinacem svetel do polohy zapnuto. Mate uz taky nekdo naprogramovane denni sviceni u Octavie II ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 Na zaklade kampaně co ma škodovka jsem si nechal přeprogramovat světla na celoroční svícení. Docela me ale po naprogramovani prekvauil system jakym se ted svetla chovaji - myslim ze to mam blbe naprogramovane.- po zasunuti klicku a otoceni (nestatruji jeste) se uz svetla rozsvítí - podle toho co jsem slysel a je u jinych aut, by se mely svetla automaticky rozsvitit az po nastartovaní (jakmile zacne dobijet baterka) - po vypnuti motoru zhasne cele auto - tohle je zase trochu divne, protoze po vypnuti motoru se v standarnim rezimu u octavie 2 vypnou jen potkavaci svetla - obrysove a zadni zustanou sviti az do doby vytazeni klicku ze spinaci skrinky - no a nakonec, s automaticky zapnutymi svetly se vubec nezapne podsviceni palubni desky, takze stejne jakmile se setmi, musim otocit prepinacem svetel do polohy zapnuto. Mate uz taky nekdo naprogramovane denni sviceni u Octavie II ? tak tohle co popisujes je uuuuplne normal a standart- mam to vse stejne a pozor i u golfu IV a to je orig. prace z auto enge - taky me to stve - ta palubka vubec...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 a o pár témat níže se to tu už probíralo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mgazda Vloženo 21. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 a o pár témat níže se to tu už probíralo Muzes mi prosim postnout link? Samozrejme jsem hledal, nez jsem napsal tenhle topic... a nenasel. Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 téma se jmenuje "Celodenní svícení" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mgazda Vloženo 21. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 a o pár témat níže se to tu už probíralo Muzes mi prosim postnout link? Samozrejme jsem hledal, nez jsem napsal tenhle topic... a nenasel. Dik uz to mam... omluva. dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.