Publikováno Červenec 21, 200619 r Na zaklade kampaně co ma škodovka jsem si nechal přeprogramovat světla na celoroční svícení. Docela me ale po naprogramovani prekvauil system jakym se ted svetla chovaji - myslim ze to mam blbe naprogramovane. - po zasunuti klicku a otoceni (nestatruji jeste) se uz svetla rozsvítí - podle toho co jsem slysel a je u jinych aut, by se mely svetla automaticky rozsvitit az po nastartovaní (jakmile zacne dobijet baterka) - po vypnuti motoru zhasne cele auto - tohle je zase trochu divne, protoze po vypnuti motoru se v standarnim rezimu u octavie 2 vypnou jen potkavaci svetla - obrysove a zadni zustanou sviti az do doby vytazeni klicku ze spinaci skrinky - no a nakonec, s automaticky zapnutymi svetly se vubec nezapne podsviceni palubni desky, takze stejne jakmile se setmi, musim otocit prepinacem svetel do polohy zapnuto. Mate uz taky nekdo naprogramovane denni sviceni u Octavie II ?
Červenec 21, 200619 r Na zaklade kampaně co ma škodovka jsem si nechal přeprogramovat světla na celoroční svícení. Docela me ale po naprogramovani prekvauil system jakym se ted svetla chovaji - myslim ze to mam blbe naprogramovane.- po zasunuti klicku a otoceni (nestatruji jeste) se uz svetla rozsvítí - podle toho co jsem slysel a je u jinych aut, by se mely svetla automaticky rozsvitit az po nastartovaní (jakmile zacne dobijet baterka) - po vypnuti motoru zhasne cele auto - tohle je zase trochu divne, protoze po vypnuti motoru se v standarnim rezimu u octavie 2 vypnou jen potkavaci svetla - obrysove a zadni zustanou sviti az do doby vytazeni klicku ze spinaci skrinky - no a nakonec, s automaticky zapnutymi svetly se vubec nezapne podsviceni palubni desky, takze stejne jakmile se setmi, musim otocit prepinacem svetel do polohy zapnuto. Mate uz taky nekdo naprogramovane denni sviceni u Octavie II ? tak tohle co popisujes je uuuuplne normal a standart- mam to vse stejne a pozor i u golfu IV a to je orig. prace z auto enge - taky me to stve - ta palubka vubec......
Červenec 21, 200619 r Autor a o pár témat níže se to tu už probíralo Muzes mi prosim postnout link? Samozrejme jsem hledal, nez jsem napsal tenhle topic... a nenasel. Dik
Červenec 21, 200619 r Autor a o pár témat níže se to tu už probíralo Muzes mi prosim postnout link? Samozrejme jsem hledal, nez jsem napsal tenhle topic... a nenasel. Dik uz to mam... omluva. dik
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.