Lanny Vloženo 10. Září 2011 Sdílet Vloženo 10. Září 2011 (editace) Pánové, tak už několikátý den laboruju s originální popl. sirénou Meta system/UM 9 - Italy / VW 1J0 951605. Projel jśem zde na fóru více jak 104 příspěvků na obdobné thema - žádné nebylo k Superbu a u Octávek, či Fábií nesouhlasily označení a nebo nebylo celkové řešení! Mám prosbu, zda někdo už na Supovi měnil tento záložní zdroj, či celou sirénu, aby mi dal vědět. Za každou informaci budu povděčný! Mám ji venku, ale nejsem schopen odhalit případnou nožnost výměny té baterie - tu jsem koupil¨dle doporučení Prochyho, který obdobnou problematiku řešil u Octy. Nevím zda makaróni si lépe zajistili ochranu svého kšeftu, ale jsem už bezradný! Prosím pomozte, předem vřelé díky všem za pomoc! Editováno: 10. Září 2011, autor: Lanny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 10. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2011 Tak jak to dopadlo ? Siréna už fachá ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 11. Říjen 2011 Autor Sdílet Vloženo 11. Říjen 2011 Sirénou to nebylo, ta je O.K. Zbláznila se mi elektrika. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 11. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2011 Nevím teda přesně na 100% jak u SUPA , ale běžně když je závada na alarmu a je špatný záložní zdroj, mění se to jako celek i se sirénou, aspon tak to mají všechyny Vw co se dneska vyrábí. Myslím že baterii nevyměníš.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.