Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Tak predal som svoje burane delo 2,5tdi 114kw a chystam sa kupit urcite zase superba a urcite diesel... Poprosil by som vase postrehy na tieto dieselove motory... co je podla vas lepsie, vzhladom hlavne na kvalitu, spotrebu a servis.. prosim piste svoje skusenosti, lebo pozname vela machrov, co ,,poculi,, ze to a to tak a hentak funguje...:) chalani, ci maju 1,9 nie su podla vas slabe???

ja by som jednoznacne isiel do 1.9 tdi 96kw, je spolahlivejsie,lacnejsia udrzba , ma ovela lepsiu spotrebu a aj slusny vykon si myslim a ak by nestacil tak chip to vyriesi :D

Tady máš zatím něco na toto téma a to jsem tu napsal během 1 minuty.To samé si můžeš najít i ty.Když jsi už měl 2,5TDi tak nevím co řešíš?V těchto lincích máš psány zkušenosti mnoha lidí tak si to prostuduj.

Věř mi že se nejedná o buzeraci,ale prostě admini už toho mají dost.O dva řádky níže máš psáno další téma kde se autor taky ptá na 1,9 tak si to pročti a uvidíš.

proč chceš názor někoho kdo má 2,5TDi když jsi ho měl sám?Tak snad musíš vědět jak jsi sním byl spokojený ne?Zjisti si co je tu psané o 1,9 a podle toho se rozhodni.

• Autor

jasne diky moc.. este taka otazka, ten chip neskracuje moc zivotnost motora???

Tak záleží jakej chip a od koho ;)

ked ti ho zrobi profesionalne a vsetko otestuje tak sa nemas coho bat

samozrejme dal by som to robit len firme ktora ma dobre preferencie

• Autor

a kolko stoji taky cip?? vis, lebo ked ten motor raz na ten vykon nie je stavany, tak aby to vydrzal....

tak cena je podla toho aky chip a od koho a treba dat pozor na spojku aby si to neprehnal s Nm lebo nemusi vydrzat , neviem na kolko je stavana tvoja . Napr. v octavii II 1.9 tdi 77kw ktora ma 250 Nm , je stavana na priblizne 300-320Nm.

• Autor

a len tak zo skusenosti nevies na kolko sa da nacipovat superb 1.9td, 96kw tak, aby vsetko vydrzalo???

ja by som dal chip na 110 - 114 kw ,myslim ze v pohode staci ,ale neviem aku mas ty predstavu o vykone svojho auta .Najlepsie bude ak sa poradis s tym co to bude chipovat, urcite vedia lepsie co to auto znesie

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.