maxim11 Vloženo 15. Září 2011 Sdílet Vloženo 15. Září 2011 Ahoj potrebuji poradit ,nesvíti mi zadny svetilko v interieru Superba ani nad hlavou ani v zadu ...na zarovky jsem koukal a jsou dobre a pojistky taky ,tak vazne nevim cim to je ,nevi nekdo co s tim a poradi mi kde bude problem ,diky vsem moc .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 15. Září 2011 Sdílet Vloženo 15. Září 2011 Jo poradíme ti všichni. Projdi si již založená témata a hledej. Už se to tu řeší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxim11 Vloženo 16. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 16. Září 2011 Hledam ,hledam a nic ..pomuze teda nekdo ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 16. Září 2011 Sdílet Vloženo 16. Září 2011 http://forum.skodahome.cz/topic/60392-nesviti-interierove-osvetleni/ Jednoduché. Když jde o elektriku tak je dobré hledat v elektrice a ne v zelenině. Trvalo mi to 10 sekund. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr vlach Vloženo 16. Září 2011 Sdílet Vloženo 16. Září 2011 Opakovaný témata jsou teď koukám dost v módě Hlavně co se týče osvětlení interiéru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxim11 Vloženo 17. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 17. Září 2011 Tak dneska jsem se to toho pustil ...takze uz vsechno sviti tak jak ma ..opraveno ,dik moc za radu .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.