Vratislav Kocinec Vloženo 17. Září 2011 Sdílet Vloženo 17. Září 2011 Zdravim chlapy. Potřebuji poradit. Mám feldu 1,9 D a přestalo mi fungovat ABS. Nejdřív to blblo občas a teď už to nejde vůbec. Nastartuju, vše zhasne. Rozjedu se asi na 20 km / h a rosvítí se ABS že nefunguje. Nebo když se rozjedu pomalu a stihnu to zabrzdit dřív, tak mi to třikrát bouchne do pedálu, jako že funguje, pak se ale zase rozvítí a už nejde. Měl jsem to jednou na počítači a řekli mi že nefunguje řídící jednotka a chtěli za to 40 tis. Jinej mi řekl, že to vypadá na nějakej snímač v kole, mám na všech čtyřech. Jednou jsem měnil ložisko na přednim kole a musel jsem ho docela poklepávat abych ten snímač vyndal. Nerozbil jsem ho náhodou ??? A jednou mi kolo přebrousilo kabel, tak jsem to normálně spojil ale žádnej náznak že by se něco změnilo. Osobně mi to nevádí ale mám problém s STK. Poraďte mi . Auto mám pěkný , ale 40 tis za jednotku se mi nechce dávat. Zatim díky kocinec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike.111 Vloženo 17. Září 2011 Sdílet Vloženo 17. Září 2011 nech si nacist vagem pamet zavad Abs a pak jsem napis co to hlasi, pokud jsi vyndaval snimac tak si ho mohl rozbit a nemusel,jak pises ze si opravoval kabel tak to muze byt ten kabel.Bez vypisu z vagu je to strelba na slepo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vratislav Kocinec Vloženo 17. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 17. Září 2011 Jo ještě napíšu, že jsem zjistil, že na jednom zadnim kole je ten snímací kroužek úplně opřenej o čidlo. Takže tam neni žádná mezera a je trochu vydřenej od toho čidla. Nemohlo by to být taky tim ??? Tam by měla být mezera , né ??? Kocinec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike.111 Vloženo 24. Září 2011 Sdílet Vloženo 24. Září 2011 mezera by tam mela byt urcite,drit o sebe se to nema.A pokud je uz vydreny tak bych si sehnal jiny nekde na vrakovisti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.