dedopohoda Vloženo 22. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2006 Cafte, mam 1,6 74 kw a radicku mam s tym vacsim priemerom ktory je dost problem u nas zohnat, da sa vymenit cela tycka riadiacej paky? Mozno je to blbost ale zaujima ma to le ma staru pristrojovkua chcem tam dat stredova panel s novej. Dik za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike 53 Vloženo 23. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 přehazoval jsem to také a hlavici řadící páky jsem zachoval starou jen jsem vyměnil rámeček a tu koženku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dedopohoda Vloženo 23. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 23. Červenec 2006 přehazoval jsem to také a hlavici řadící páky jsem zachoval starou jen jsem vyměnil rámeček a tu koženku jasne to ma napadlo ale u nas je problem zohnat neaku peknu radicku na Ten vacsi priemer, vsetko iba tie mensie ako maju fabie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.