Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Lidicky kdo mate fakt "slusne" ozvucenou octuli ? Nezajima me tlak ale spis kvalitka ? A co tam mate za HU a dalsi komponenty ? Diks -_-

No, Michale, nevím jestli ti to sem někdo napíše co kdo má v autě B)

No tak lidi co sou z klubu me znaj osobne tak kdyztak PM :-)

Mam tam radio, par repraku a jeste nejakej bonus ;)

• 4 týdny později...

chlapi, poraďte mi plz.

koupil jsem před rokem do okiny Pioneera 4700 a chtěl bych postupně začít s výměnou repro. Nepotřebuju žádnej extrém, ale za +- 2 500 až 3 000 pro začátek buď předek, nebo zadek. Vyčet jsem že bych určitě měl dát MDF podložky (kde je seženu? :( ) a jakej typ repro koupit?

díky za ochotu

kdyz si vycetl ze je dat tak si musel snad i videt kde je vzit, je tady tema snad hned pod timhle a v prvnim prispevku je napsano jak je objednat

chlapi, poraďte mi plz.

koupil jsem před rokem do okiny Pioneera 4700 a chtěl bych postupně začít s výměnou repro. Nepotřebuju žádnej extrém, ale za +- 2 500 až 3 000 pro začátek buď předek, nebo zadek. Vyčet jsem že bych určitě měl dát MDF podložky (kde je seženu? :( ) a jakej typ repro koupit?

díky za ochotu

Poradim ti jedno. Zajdi si nekam, kde montuji autohifi a maji trochu vyber reproduktoru, jelikoz kazdemu voni jiny zvuk treba jen vysek. Mnoho lidi propagovalo Hertz DSK 165, jsou za slusnou cenu, ale ja si je poslechl a me jejich zvuk nevoni. Takze nelze rici kup si tyhle, nebo tyhle, jinak je tu uz tema na repro, procti si to! ;)

http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=10211

Jó ty jsou :palec2: ale byl by nutný ampl

Pro tot: ty podložky seženeš u mě nebo u Milana II.S nimi mohu dodat i repro dle výběru.

chlapi, poraďte mi plz.

díky za ochotu

Poradim ti jedno. Zajdi si nekam, kde montuji autohifi a maji trochu vyber reproduktoru, jelikoz kazdemu voni jiny zvuk treba jen vysek. Mnoho lidi propagovalo Hertz DSK 165, jsou za slusnou cenu, ale ja si je poslechl a me jejich zvuk nevoni. Takze nelze rici kup si tyhle, nebo tyhle, jinak je tu uz tema na repro, procti si to! ;)

Tak to zase prrrr! Hertz se musím trochu zastat! Je fakt, že já sám mám vyšší třídu než je DSK, ale slyšel jsem i tyhle hrát přímo v autě. Hráli na obyčejnýho Soňáče a nevím který jiný repráky za tuhle cenu hrají líp v basech a co do čistoty přednesu!! Lepších komponentních repráků než je DSK, je na trhu celkem dost, ale ty fakt dobré se motají cenově okolo 7 tis a výše. A to je třeba si uvědomit...

chlapi, poraďte mi plz.

díky za ochotu

Tak to zase prrrr! Hertz se musím trochu zastat! Je fakt, že já sám mám vyšší třídu než je DSK, ale slyšel jsem i tyhle hrát přímo v autě. Hráli na obyčejnýho Soňáče a nevím který jiný repráky za tuhle cenu hrají líp v basech a co do čistoty přednesu!! Lepších komponentních repráků než je DSK, je na trhu celkem dost, ale ty fakt dobré se motají cenově okolo 7 tis a výše. A to je třeba si uvědomit...

Proto jsem napsal Milane, ze kazdemu voni jiny zvuk. Napsal jsem to proto, jelikoz jsem mel moznost je porovnat. Slysel jsem tyto a slysel jsem v zapeti Helix blue 62 a musim rici, ze se mi libil vice zvuk Helix-u a jsou za stejnou cenu.

;)

Prej prrr :smich::smich:

Rainbow rewls ;)-_-

Rainbow rewls ;)-_-

Muj clovek !!! ;)

Davon:

To že každému "voní jiný zvuk", to je prada. A taky moc záleží na tom, jak k sobě padnou DSKáčka a rádio!

PS: dnes je svoboda trhu, proto si každej kupuje repro podle chuti. Já volil Hertz... :prc::prc:

Rainbow rewls  ;)  -_-

Co nevidět by se u mě měl stavit Petr TDI, který bude mít namontovaný na podložkách Rainbow ve předu i v zadu! Taky jsem na to moc zvědavej. Pak sem napíšu první dojmy... -_-

Rainbow rewls  ;)  -_-

Co nevidět by se u mě měl stavit Petr TDI, který bude mít namontovaný na podložkách Rainbow ve předu i v zadu! Taky jsem na to moc zvědavej. Pak sem napíšu první dojmy... -_-

Jednim slovem LAHODA! -_-

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.