Winch Vloženo 14. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2011 Ahoj, rád bych se s vámi podělil o zkušenosti, které mám z používání iPhone v Oktávce. Se svou konfigurací jsem hodně spokojený, dělá to přesně to, co si myslím, že má. Telefon Po otoční klíčku se Ocativa spáruje s iPhonem přes bluetooth. Od toho okamžiku jdou všechny hovory přes reproduktory auta, slyšitelnost i kvvalita audia je perfektní. V případě nutnosti můžu zvolut soukromý hovor, potom je zvuk přesměrován do sluchátka iphonu. Ovládání hlasitosti a zvedání telefonu mám na multifunkčním volantu, i na dotykovém Boleru. Na maxidotu se zobrazují informace o stavu baterie, signálu a jménech volaných. Telefonní hovor je slyšet z reproduktorů i při poslouchání rádia, nebo vypnutém autoradiu. Do autorádia se přenáši telefonní seznam, ve kterém můžu listovat přes maxidot, nebo Bolero. Do Bolera se dají nastavit rychlé předvolby, funguje tady vyledávání (klávesnice je bohužel abcdef, ne qwertz... .) Hudba a ostatní Při přehrávání hudby se zobrazuje název písničky, interpreta jméno alba a pozice v písničce na displayi autorádia (to přišlo s iOS5). Přes dotykový display, nebo multifunkční volant můzu přehrávání pozastavit, nebo překakovat písničky. Drobná vada na kráse je, že se písničky začnou přehrávat automaticky po otočení klíčkem, i když třeba zrovna poslouchám rádio. Tuhle vlastnost nejde vypnout. Navíc je z iPhone přes reproduktory přesměrován i ostatní zvukový výstup, takže při použití navigace je slyšet hlas z reproduktorů. Stejně tak i při sledování televize přes internet. Dost se těším na Musicjet.cz aplikaci pro iPhone. Konfigurace: iPhone 4 + iOS 5 Škoda Octavia II po faceliftu, vyrobena v květnu 2011 Autohifi: Bolero + Soundsystem GSM: GSM II Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 14. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2011 nechápu tenhle příspěvek, vždyt je tu toho tolik napsáno.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Winch Vloženo 16. Říjen 2011 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2011 nechápu tenhle příspěvek, vždyt je tu toho tolik napsáno.. Já jsem tady přesně takovýhle článek na jaře hledal a nenašel. Tak jsem ho napsal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paldous Vloženo 16. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2011 mne to celkem zaujalo, mam taky bolero a iphone4, prosim te co je to za aplikaci musikjet.cz? neco na spusob MTV do iphonu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Winch Vloženo 16. Říjen 2011 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2011 mne to celkem zaujalo, mam taky bolero a iphone4, prosim te co je to za aplikaci musikjet.cz? neco na spusob MTV do iphonu? musicjet.cz je pár týdnů stará hudební služba, která ti pouští po internetu písničky třeba podle žánru. Něco jako rádio, ale bez DJů. Zajímavé na téhle službě je, že je česká a že chystají aplikaci do iPhone. Takže si budu cestou v Oktávce pouštět muziku podle mého gusta. Ale už jsme offtopic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 17. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2011 vůbec nezáleží na radiu, ale na jednotce bluetooth Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavlik.0071 Vloženo 2. Únor 2012 Sdílet Vloženo 2. Únor 2012 Jak prosim te propojujes tel s autem na pisnicky?to mas nejakou premiovou sadu?myslel jsem ze to ne na GSM III?!nebo se pletu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 2. Únor 2012 Sdílet Vloženo 2. Únor 2012 i GSM II to umí.. záleží na jednotce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavlik.0071 Vloženo 3. Únor 2012 Sdílet Vloženo 3. Únor 2012 jsem laik:-(jak poznam ze to ta moje umi?mam columbus mf.volan ...dekuji za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 3. Únor 2012 Sdílet Vloženo 3. Únor 2012 pod sedadlem máš hf jednotku, napiš zde její číslo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavlik.0071 Vloženo 4. Únor 2012 Sdílet Vloženo 4. Únor 2012 Tak nasel jsem tam cislo:5P0 862 335A Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 4. Únor 2012 Sdílet Vloženo 4. Únor 2012 Tak tahle BT audio určitě neumí. Potřebuješ jinou a natáhnout dva vodiče, aby šel zvuk stereo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuchta Vloženo 21. Březen 2012 Sdílet Vloženo 21. Březen 2012 Zajimalo by mne jakou mate kvalitu zvuku u prehravani hudby? U mne je tragicka pres BT a radio v oktavce.Hovor je bez problemu ale hudba jak z kazetaku a hlasitost taky mizerna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.