bm1913 Vloženo 20. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2011 Zdravím Nevíte někdo, jakou životnost mají orig.xenony na Octavii 2(2005), přesněji díly uvnitř světla? Poprvé jsem měnil výbojky v roce 2010, najeto cca 200 tis.km a ted to vypadá je jsou v háji i startéry xenaelectron, nejprve jeden a za měsíc i druhý(ted mám najeto 270 tis.km) Nebo může být i jinná chyba než ve startérech? Má někdo s tím zkušenost? Mám tam original xenonové ballasty Osram XENAELECTRON D1S – 35XT-D1/12V – 35W, a zajímá mě jestli případně lze na jejeich místo použít nový typ Osram XENAELECTRON k D1S – 35XT5-D1/12V – 35W. Díky Milan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanuk Vloženo 2. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2011 Mna by to tiez zaujimalo. Zistil si nieco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.