Publikováno Říjen 21, 201113 r Ahoj. Dnes jsem sundal letní gumy na elektronech a nasadil zimní na plecháčích. Elektrony jsem umyl saponátem, pneumatiky jen vodou a dal na stojan. Chtěl jsem se zeptat, jestli ty uskladněné gumy nějak ošetřujete (nějakým přípravkem). Díky
Říjen 21, 201113 r Já je vždycky na podzim / jaro uskladním do sklepa, přikryji je dekou ať na ně nesvítí případně slunce a nepráší se a na jaře / podzim je zase vyndám. Pneumatiky stejně nemám nikdy tak dlouho, aby se stáří nějak výrazně projevilo. Upraveno Říjen 21, 201113 r od nuff
Říjen 21, 201113 r rozhodne se vyplati disky a gumy osetrit, na disk bych dal vosk protoze to pak vyrazne usnadnuje udrzbu. na gumy existuji ruzne gely a spreje, vetsina gumu ozivi, zhnedle casti jsou pekne cerne a funguji trochu jako vosk. Zaroven oleje konzervuji povrch proti spine a UV zareni. to co pouzijes zalezi pouze na tobe a tve penezence . Na gumy treba Autoglym Instant Tyre Dressing, aplikace a vysledek pak zde . Tech 500ml vydrzi celkem dlouho, minimalne tak 4-6 aplikaci na 4 gumy, podle davkovani.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.