eXt Vloženo 24. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2011 Tak dnes pří vymeně kol jsem zjistil, že levé zadní kolo bylo uplně povolene a drzelo snad jen na bezpečnostním šroubu, nejspíš asi nějakej amatér mi chtel šlohnout moje kolečka Proto chci dat na auto další bezpečnostní šrouby, jen nevím jaké zvolit, aby se mi po par demontážíš nezkurvili. Na netu je spousta, tohodle http://www.autobaterie-doplnky.cz/eshop/381-pojistn.html ale asi to budou mít zlodejíčci zmáklé co? .. Další možnost je nechat si neco udělat od soustružníka, neco vlastního Pokud o něčem víte, dík za radu .. Nerad bych přišel o svoje kola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuego Vloženo 24. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2011 co viem tak najlepsie su McGuard Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 24. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2011 Nechaj to tak. Ked tie kolesa bude niekto chciet ukradnut tak aj ich ukradne. Ziadne bezpecnostne sroby ho nezastavia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Vloženo 14. Duben 2016 Sdílet Vloženo 14. Duben 2016 Nějaká aktuální zkušenost s pojistnýma šroubama? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 15. Duben 2016 Sdílet Vloženo 15. Duben 2016 Jo jo, je. Při první příležitosti jsem ztratil "sichrovák". Po složitém povolení bezpečáků jsem dal obyč a už to nechci na autě ani vidět 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 15. Duben 2016 Sdílet Vloženo 15. Duben 2016 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.