vodi Vloženo 29. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2011 Zdravím. Mám Felicii Magic s el. stahováním oken a s origo alarmem LaserLine 989SK. Chtěl bych, aby mi po aktivování alarmu (tzn. zamčení dveří) vyjela automaticky přední okna. Na netu jsem našel pár modulů, ale nebyly k tomuto alarmu. Co mám koupit? Nebo jak mám co zapojit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joppien Vloženo 9. leden 2012 Sdílet Vloženo 9. leden 2012 Zavolej firmě Tron http://www.tron.sro.cz/home.html Firma Tron zastupuje pro ČR italského výrobce Laserline a po domluvě by ti to mohli nastavit, nemělo by to být drahé, pak dej vědět, jak jsi dopadl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vodi Vloženo 11. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2012 Hele tak jsme s kámošem zbastlili jednoduchej obvod s relátkem a kondenzátorem. Jen ještě teď opravuju bowden u spolujezdce, tak až bude fungovat, pustím se do toho dojezdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.