Mathea Vloženo 30. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2011 Zdravíčko všem, pořídila jsem si feldu v kombíku (r.v.1999), ale mám velký psiska a nikde se mi nedaří dopátrat se bytelný mříže přímo do feldy. Teda pokud se nebudem bavit o dělaný na zakázku, ráda bych ulovila něco použitýho, ale nikde se mi nedaří něco pořádnýho najít. Ty klasický univerzální mříže s rozpěrama fakt nechci, potřebuju něco, co v případě nárazu udrží víc jak 60kg živý váhy v pohybu. Ví někdo o něčem? Dochtoři mi tvrdili, že ji seženu v pohodě a kolem pětikila, ale nějak se mi nedaří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 31. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2011 Existovala Škoda Felicia - Praktik, která měla za předními sedačkami mříž a za ní jen nákladový prostor bez sedaček i bez prosklených dveří. Pak existoval Van Plus, který měl toéž, ale se zvýšenou střešní nástavbou z laminátu. Jestli se vyráběla mříž mezi ZADNÍ sedačky a kufr, která by udržela jednoho až dva PESANY v kufru, to je otázka... Zkusil bych se optat přímo v Boleslavi, jestli něco takového vůbec existovalo jako verze nebo origo příslušenství. Kontaktní mail je na webu Škoda Auto. Odpověď sice trvá týden-dva, ale dá se z ní vycházet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mathea Vloženo 31. Říjen 2011 Autor Sdílet Vloženo 31. Říjen 2011 (editace) Ach tak, děkuji za odpověď, žila jsem v dojmu, že se dělala origo mříž přímo do felicií, to jste mi vzal vítr z plachet teda. Ale je pravda, že jsem to při procházení inzerátů nikde nenašla a bylo mi to divný. Zkusím tedy napsat do tý Boleslavi, ale spíš asi začnu shánět nějakýho šikovnýho svářeče. Editováno: 1. Listopad 2011, autor: Malta citace předchozího příspěvku. Citace smazána. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mathea Vloženo 2. Listopad 2011 Autor Sdílet Vloženo 2. Listopad 2011 Jen pro info, třeba to někomu někdy pomůže: Ze Škody mi odpověděli téměř obratem - mříž už nemají v sortimentu, ale vyráběla ji pro ně firma MTX, dá se na ně obrátit, nicméně tam cena přeleze určitě 2000. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.