Přejít na obsah

Mathea

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Mathea

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Jen pro info, třeba to někomu někdy pomůže: Ze Škody mi odpověděli téměř obratem - mříž už nemají v sortimentu, ale vyráběla ji pro ně firma MTX, dá se na ně obrátit, nicméně tam cena přeleze určitě 2000.
  2. Ach tak, děkuji za odpověď, žila jsem v dojmu, že se dělala origo mříž přímo do felicií, to jste mi vzal vítr z plachet teda. Ale je pravda, že jsem to při procházení inzerátů nikde nenašla a bylo mi to divný. Zkusím tedy napsat do tý Boleslavi, ale spíš asi začnu shánět nějakýho šikovnýho svářeče.
  3. Zdravíčko všem, pořídila jsem si feldu v kombíku (r.v.1999), ale mám velký psiska a nikde se mi nedaří dopátrat se bytelný mříže přímo do feldy. Teda pokud se nebudem bavit o dělaný na zakázku, ráda bych ulovila něco použitýho, ale nikde se mi nedaří něco pořádnýho najít. Ty klasický univerzální mříže s rozpěrama fakt nechci, potřebuju něco, co v případě nárazu udrží víc jak 60kg živý váhy v pohybu. Ví někdo o něčem? Dochtoři mi tvrdili, že ji seženu v pohodě a kolem pětikila, ale nějak se mi nedaří.
×
×
  • Vytvořit nový...