Přejít na obsah

Dělící bytelná mříž - felda


Mathea

Doporučené příspěvky

Zdravíčko všem,

pořídila jsem si feldu v kombíku (r.v.1999), ale mám velký psiska a nikde se mi nedaří dopátrat se bytelný mříže přímo do feldy. Teda pokud se nebudem bavit o dělaný na zakázku, ráda bych ulovila něco použitýho, ale nikde se mi nedaří něco pořádnýho najít.

Ty klasický univerzální mříže s rozpěrama fakt nechci, potřebuju něco, co v případě nárazu udrží víc jak 60kg živý váhy v pohybu.

Ví někdo o něčem? Dochtoři mi tvrdili, že ji seženu v pohodě a kolem pětikila, ale nějak se mi nedaří.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Existovala Škoda Felicia - Praktik, která měla za předními sedačkami mříž a za ní jen nákladový prostor bez sedaček i bez prosklených dveří. Pak existoval Van Plus, který měl toéž, ale se zvýšenou střešní nástavbou z laminátu. Jestli se vyráběla mříž mezi ZADNÍ sedačky a kufr, která by udržela jednoho až dva PESANY v kufru, to je otázka... Zkusil bych se optat přímo v Boleslavi, jestli něco takového vůbec existovalo jako verze nebo origo příslušenství. Kontaktní mail je na webu Škoda Auto. Odpověď sice trvá týden-dva, ale dá se z ní vycházet...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ach tak, děkuji za odpověď, žila jsem v dojmu, že se dělala origo mříž přímo do felicií, to jste mi vzal vítr z plachet teda. Ale je pravda, že jsem to při procházení inzerátů nikde nenašla a bylo mi to divný. Zkusím tedy napsat do tý Boleslavi, ale spíš asi začnu shánět nějakýho šikovnýho svářeče.

Editováno: , autor: Malta
citace předchozího příspěvku. Citace smazána.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...