Publikováno Říjen 31, 201113 r Ahojte, Potřeboval bych pomoct. Poslední dobou mi jakoby klepe nebo řachtá v motoru viz. video, je to O II 1.9 TDi 77kw 4x4 2004. Kdesi jsem četl, že by to mohlo mít něco společného s ventilátorem topení a to mi také píská na nižší stupně ventilace. Je tedy možné, že se jedná o zaprasený ventilátor anebo vyklechtaná ložiska ? Díky předem, už mě ten zvuk pěkně rozčiluje.
Říjen 31, 201113 r Autor nejde ten zvuk z miesta ako je klinový remeň?? jde spíš ze strany řidiče, u předního levýho kola je to slyšet víc
Říjen 31, 201113 r necituj zbytočne predchádzajúci príspevok,stačí odpovedať keď stlačíš spojku to neprestane,nabehané km???
Říjen 31, 201113 r Autor nalítáno necelých 170 tkm, občas to drnčí občas ne, se stlačenou spojkou nevidím rozdíl. Nejčastěji to dělá, když je motor zahřátý, tedy na 90 °C
Listopad 1, 201113 r Viděl bych to na chycený setrvák. Mě to chrastí jak studené tak i teplé. Zatím to neřeším. A když to necháš nějakou dobu (třeba 2-3 minuty) na volnoběh tak to přestane? Upraveno Listopad 1, 201113 r od Dodo-Kolín
Listopad 1, 201113 r Autor většinou to chrastí, jak říkáš za tepla i studena, občas to přestane, ale drnčí skoro pořád
Listopad 1, 201113 r Autor Tak jsem dneska zjistil, že když to běží na volnoběh, tak to drnčí, jako vždycky, ale jak zmáčknu spojku, podle předchozí rady, tak to přestane.... Setrvačník ?
Listopad 1, 201113 r Autor Tak jsem dneska zjistil, že když to běží na volnoběh, tak to drnčí, jako vždycky, ale jak zmáčknu spojku, podle předchozí rady, tak to přestane.... Setrvačník ?
Listopad 1, 201113 r Na 99,9% jo. Pokud to chceš řešit připrav se na větší investici. A nezapomeň že máš větší spojku-240mm!
Listopad 1, 201113 r Autor tak to je v pr.... nevíš, jak dlouho by to mělo v tomto stavu vydržet? může to mít nějaké horší následky, když se to zesere?
Listopad 1, 201113 r Mě to šustí zhruba rok a půl. Najel jsem tak 20tis.km Začne se to zhoršovat-budou větší vibrace do celého auta. Pak začne vrzat celé auto. Budu to řešit příští rok. EDIT: Pro nákup bych mrknul SEM Pro dohledání přesné sady kontaktuj uživatele jELDA z cc-autodíly a dej mu VIN. Upraveno Listopad 1, 201113 r od Dodo-Kolín
Listopad 1, 201113 r Autor díky, ještě s tím počkám. zatím to není zase tak strašný, až na ten rachot na volnoběh.
Listopad 1, 201113 r moja otázka: keď stlačíš spojku to neprestane?? a tvoja odpoveď včera: se stlačenou spojkou nevidím rozdíl. tvoja odpoveď dnes: Tak jsem dneska zjistil, že když to běží na volnoběh, tak to drnčí, jako vždycky, ale jak zmáčknu spojku, podle předchozí rady, tak to přestane.... tak čo si máme vybrať a ako poradiť??
Listopad 1, 201113 r Autor moja otázka: a tvoja odpoveď včera: tvoja odpoveď dnes: tak čo si máme vybrať a ako poradiť?? promiň, předtím to nemělo vliv, až dneska jsem to po nějaké době zkusil a nedělalo to. Většinu to zavrní, když zmáčknu spojku do necelé půlky
Listopad 1, 201113 r a toto si si tiež asi zle prečítal: necituj zbytočne predchádzajúci príspevok,stačí odpovedať
Listopad 1, 201113 r nič v zlom,ale asi si ma zle pochopil....ak odpovedáš na predchádzajúci príspevok,tak stačí použiť Přidat odpověď.. ak reaguješ na niektorý z vyššie uvedených príspevok (než je predchádzajúci),tak vtedy použiješ Odpovědet s citací to len aby sme si rozumeli,lebo ti to aj tak môže admin upraviť alebo ťa upozorniť... inak radšej
Listopad 20, 201113 r Ty máš taky 4x4 takže šestikvalt, teď řeším to samé, viz http://www.prevodovky-sixta.cz/zavady-spojek Podle Sixty je to nemoc všech šestikvaltů, dřív nebo později, vůle na hřídeli v převodovce způsobuje tohle divný chování. Jen u mě se to projevilo naopak, po výměně setrváku za nový
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.