Přejít na obsah

Pomůže někdo zoufalci?:-D

Rejsek.Zdiby

Doporučené příspěvky

Zdravím, nechce se mi to psát do hlavních vláken, tak to píšu do tlachárny.:-)

Jde mi o to, že jsem nakoupil (skoro) všechny věci na dodělání elektrických oken do oktávky. Když jsem byl dnes pro tapec k řidiči a svazek komfortka- dveřní jednotky tak mi týpek na vrakáči řek, že ten je zamotanej v hlavnim svazku a vyndal plnej pytel od brambor....:-D Trošku se mi udělalo blbě, protože jsem v tom za bůra a nechci si připustit, že by to ztroskotalo na tomhle...:-/

Tudíš se na Vás zkušené obracím s prosbou, jestli by se mi někdo mohl věnovat třeba přez ICQ nebo tak a poradil, jak tenhle svazek sehnat,udělat, vymyslet atd...:-) Nebo bych potřeboval nějakýho hodnýho človíčka, kterýmu bych šoupnul obálku a jestli by mi to zapojil, stahovačky a motory bych si tam dal, ale s tou elektrikou jsem marnej...Tak díky za případné odpovědi...Jo a jsem ze Zdib, tak okolí prahy a praha východ...

Seznam věcí co na to mám:

Komfortní jednotka 799B (někdo mi to tu poradil)

2X El. svazek dveřní

2X Motorek s mozkama

2X Stahovačka

1X Tapec k řidiči

Ovládání řidič a mladá

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 4 týdny později...

Ahoj.Potrebuju poradit.Prave jsem si nechal menit brzdove kotouce na predku,a 2 dnech mi v pravem brzdici jakoby praska kdyz zatocim do leva,a kdyz malinko prislapnu brzdici pedal tak to prestane,potrebuju poradit co s tim byl jsem v servisu a tam mi rekli,ze tam nic neni a porad to jako chroupe kdyz jedu do leva.Po rovine kdyz mam kola primo tak je to dobry,ale malinko pootocim a hned v tom zacne praskat.Nevim si rady a hlavne ani nevim jestli to dela vubec ten brzdic.Proto vas prosim jestli uz mel nekdo z vas tento problem a vyresil ho,at mi napise jak.Dekuji za pomoc s pozdravem Roman

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...