Rejsek.Zdiby Vloženo 2. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2011 Zdravím, nechce se mi to psát do hlavních vláken, tak to píšu do tlachárny.:-) Jde mi o to, že jsem nakoupil (skoro) všechny věci na dodělání elektrických oken do oktávky. Když jsem byl dnes pro tapec k řidiči a svazek komfortka- dveřní jednotky tak mi týpek na vrakáči řek, že ten je zamotanej v hlavnim svazku a vyndal plnej pytel od brambor....:-D Trošku se mi udělalo blbě, protože jsem v tom za bůra a nechci si připustit, že by to ztroskotalo na tomhle...:-/ Tudíš se na Vás zkušené obracím s prosbou, jestli by se mi někdo mohl věnovat třeba přez ICQ nebo tak a poradil, jak tenhle svazek sehnat,udělat, vymyslet atd...:-) Nebo bych potřeboval nějakýho hodnýho človíčka, kterýmu bych šoupnul obálku a jestli by mi to zapojil, stahovačky a motory bych si tam dal, ale s tou elektrikou jsem marnej...Tak díky za případné odpovědi...Jo a jsem ze Zdib, tak okolí prahy a praha východ... Seznam věcí co na to mám: Komfortní jednotka 799B (někdo mi to tu poradil) 2X El. svazek dveřní 2X Motorek s mozkama 2X Stahovačka 1X Tapec k řidiči Ovládání řidič a mladá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rpinc Vloženo 26. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2011 Ahoj.Potrebuju poradit.Prave jsem si nechal menit brzdove kotouce na predku,a 2 dnech mi v pravem brzdici jakoby praska kdyz zatocim do leva,a kdyz malinko prislapnu brzdici pedal tak to prestane,potrebuju poradit co s tim byl jsem v servisu a tam mi rekli,ze tam nic neni a porad to jako chroupe kdyz jedu do leva.Po rovine kdyz mam kola primo tak je to dobry,ale malinko pootocim a hned v tom zacne praskat.Nevim si rady a hlavne ani nevim jestli to dela vubec ten brzdic.Proto vas prosim jestli uz mel nekdo z vas tento problem a vyresil ho,at mi napise jak.Dekuji za pomoc s pozdravem Roman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.