rtg61 Vloženo 28. Červenec 2006 Vloženo 28. Červenec 2006 arash da par mega a slovenska police dostane new felicie co tam rozsekali Citovat
Bemo Vloženo 28. Červenec 2006 Vloženo 28. Červenec 2006 arash da par mega a slovenska police dostane new felicie co tam rozsekali Ale videjko dobry aj tie zenske Citovat
Host V/// RS Vloženo 30. Červenec 2006 Vloženo 30. Červenec 2006 tak teraz sa ukazalo akych mame sprostych policajtou Citovat
MichalP Vloženo 30. Červenec 2006 Vloženo 30. Červenec 2006 Já myslel že v SR už vyměnily Feldy za Fabije, akorát nevím jestli to byl skok vpřed či vzad. Citovat
sergej Vloženo 30. Červenec 2006 Vloženo 30. Červenec 2006 Veru vymenili, dokonca v auguste dostanú ďalších 216 combíkov... zas bude čo rozbíjať Citovat
Host V/// RS Vloženo 31. Červenec 2006 Vloženo 31. Červenec 2006 Já myslel že v SR už vyměnily Feldy za Fabije, akorát nevím jestli to byl skok vpřed či vzad. to su vyradene feldy !Ktore boli na rozbitie pre tento klip bol som na nahravany v Poprade na stanici Citovat
MichalP Vloženo 1. Srpen 2006 Vloženo 1. Srpen 2006 Já myslel že v SR už vyměnily Feldy za Fabije, akorát nevím jestli to byl skok vpřed či vzad. to su vyradene feldy !Ktore boli na rozbitie pre tento klip bol som na nahravany v Poprade na stanici Hm. u vás je vyřzujou, u nás se odstrojej a fouknou je do AAA a tam je lidi berou houfně, protože jsou levné. Akorát nevědí že je to zhuntované jak prase. Citovat
O.v.i. Vloženo 1. Srpen 2006 Vloženo 1. Srpen 2006 http://www.arash.nu/video.html jo tak to je mazec - no pekna reklama a duvod dostat new kary Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.