malasorte Vloženo 29. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2006 Mam v aute nainstalovany alarm Enforcer a auto se odemyka timto ovladacem. Nastava problem ze auto zamknu a kdyz ho chci odemknout tak svetla jen zablikaji ale auto se neodemkne. Nevi nekdo co to muze delat ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalP Vloženo 29. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2006 Zkus vyměnit baterku v dálk. ovladači. Pak se ti to podaří odemknout jak ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malasorte Vloženo 29. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Červenec 2006 Zkus vyměnit baterku v dálk. ovladači.Pak se ti to podaří odemknout jak ??? To jsem uz skousel. I druhy ovladac. nic Koukal jsem pod palubovku je tam takove divne male tlacitko. Same prekvapeni, vubec nevim co to je a prodejce mi to zapomel rict. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalP Vloženo 29. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2006 Ale ještě jsi mi neodpověděl jak to potom otevřeš ? Klíčem nebo se ti to podaří tou dálkou ? zkus na jakou vzdálenost a pod jakým úhlem a v kterých místech to otevírá (pokud to otevírá). Některé alarmy fungujou až těsně u auta ještě musíš mířit na snímač. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek.h.k Vloženo 29. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2006 Malé tlačítko, které jsi našel je na servisní funkce. Když Ti dálka funguje alespoň zamkne, je dálka v pořádku. Měl by jsi mít pod palubkou černou krabičku - centrálu. Tu najdi a napiš jaký to je typ. Dle popsané závady se Ti pravděpodobně přerušil vodič na odemknutí. Když najdeš typ, nebo alespoň popíšeš ovladač, pošlu Ti schema. ahoj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malasorte Vloženo 30. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 30. Červenec 2006 Ale ještě jsi mi neodpověděl jak to potom otevřeš ? Klíčem nebo se ti to podaří tou dálkou ?zkus na jakou vzdálenost a pod jakým úhlem a v kterých místech to otevírá (pokud to otevírá). Některé alarmy fungujou až těsně u auta ještě musíš mířit na snímač. Svetla zablikaji jako kdyz se to odemyka ale nic se neodemnkne, jem se deaktivuje alarm. Do auto se pak dostanu ze odemknu kufr a auto se cele odemkne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malasorte Vloženo 30. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 30. Červenec 2006 Malé tlačítko, které jsi našel je na servisní funkce. Když Ti dálka funguje alespoň zamkne, je dálka v pořádku. Měl by jsi mít pod palubkou černou krabičku - centrálu. Tu najdi a napiš jaký to je typ. Dle popsané závady se Ti pravděpodobně přerušil vodič na odemknutí. Když najdeš typ, nebo alespoň popíšeš ovladač, pošlu Ti schema. ahoj. Dik , podivam se zitra odpolene. Budem menit packu blinkru tak se podivame i pod tu palubovku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek.h.k Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 Když Ti zablikají směrovky, je dálka v pořádku. Tipoval bych to ne tem přerušenej vodič... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malasorte Vloženo 1. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Srpen 2006 Když Ti zablikají směrovky, je dálka v pořádku. Tipoval bych to ne tem přerušenej vodič... Zajimave je ze jsem postavi auto vcera po desti do garaze a zacalo to zase fungovat. Zajedu stim do servisu at to skusi promerit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.