Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj prosim mohl by mi nekdo poradit mam Supa 1.8T je tam Lpg a mam takovej problem žral my motorovej olej tak 1l na 1200km tak byli udělany kompletne krouzky,ted od opravy jsem najel 1700 km a opet my to hlasilo malo motor. oleje.Muzete mi prosim nekdo poradit cim by to mohlo jeste byt diky.

• o 8 měsíců později...
Vloženo (editace)

Ahoj,já mám stejný problém,žere mi to olej asi tak stejně jako u Davida,mám Sup 2.0 85KW 2004. V servisu jsem zatim nebyl,tak se zeptám co všechno by meli vyměnit nebo opravit a kolik by to tak přibližně mohlo koštovat?? Prozatím vždy olej dolevám. Díky

Editováno: , autor: MarkBany
Vloženo

Doporučim prvně skontrolovat motorove časti kde muže olej 'chcát' jako je chladič oleje,olejova vana atd.. tzn. oddeklovat spodek auta a podivat se zespod..Kamarad mel stejny problem na 1,9TDi 74kW a nejvetsi unik mel na olejovem filtru ...

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Ahoj. Tak se mi zdá, že mám ten samý problém. Před výměnou oleje to bylo vše OK. Měl jsem tam shell helix HX7 10w-40. Měnil jsem i s filtrem na castrol magnatec 10w-40. Po výměně mi to po cca 2000km hlásí málo oleje. i kontrolka i fyzicky. olejový filtr i šroub na vaně jsou suché. nějaká rada? Před výměnou mi to nic takového nedělalo. Mám LPG. Nějaká rada? Díky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...