Luksa Vloženo 22. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2011 (editace) Custe, mam takovy problem kdyz jedu do pravotocive zatacky a vaha auta se mi prenese na zadni leve kolo tak se ozyva pravidelny hodne hlasity bouchavy zvuk ( prirovnal bych to jako bouchani plastu o neco v pravidelnem rytmu ) to same kdyz vezu nekoho vzadu a sedi na te stare zatacim i v male rychlosti. Kontroloval jsem podbehy plasty a nic neni nikde poskozene a nema sanci drit.... Copak to muze byt? RDIT: A zvuk to dela i kdyz prejizdi zadni naprava pres retarder. Je to i dost bouchajici zvuk. Jinak zadni kola nemam ani pridrena nikdo nevi? Editováno: 22. Listopad 2011, autor: Wojnar Edituj příspěvky!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
haromax Vloženo 27. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2011 se mrkni jestli ti to nedělá výfuk . 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luksa Vloženo 6. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2011 Kouknu na to je to mozne protoze mam pocit ze se to objevilo nejakou dobu po vymene vyfuku. Jak to nejlepe poznam? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira.k Vloženo 6. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2011 No taky by to mohlo být ložisko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luksa Vloženo 7. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2011 No lozisko neni nijak pridrene to jsou zkousel. Mohl by to byt ten vyfuk ale nevim jak to nejlepe zjistit popripade poupravit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaramojo Vloženo 20. Březen 2012 Sdílet Vloženo 20. Březen 2012 Dělalo mi to vrchní uložení tlumiče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.