Publikováno Listopad 24, 201113 r Loni jsem v akci koupil žárovkyOSRAM NIGHT BREAKER, jak do potkávaček, tak do dálkových. Nedavno jsem je namontoval (pro jistotu si nechal na stk seřídit světla), ale u dálkových se mi zdá, že svítí jakoby moc nahoru. Prostě, když zapnu dálkové, silnice v dálce se mi moc neosvětlí, většina světla jde jakoby nehoru. Nejvíc je to poznat, když projíždím nějakým lesem - světlo jde do korun stromů, nebo když projíždím pod mostem (tunelem), tak mě ten odraz od "stropu" docela oslňuje. U těch žárovek, co tam byly před tím, mi to tak nesvítilo. V tom stk to seřizovali při zapnutých potkávačkách. Mají se ty dálkové seřizovat nějak zvlášť ??
Listopad 24, 201113 r Nevím jak u starší Octavie, ale u nové FL jsem měl to samé s originálními žárovkami. Svítil jsem do korun stromů... Normálně jsem dálková samostatnými regulačními šrouby nastavil od oka (resp. proti zdi na parkovišti u obchoďáku).
Listopad 24, 201113 r Podle přiloženého manuálu to jde o všech OII. serizeni svetel OII FL.pdf Případně je možné do 14.12. stáhnutí z http://leteckaposta.cz/501996381 Upraveno Listopad 25, 201113 r od milos_s
Leden 1, 201312 r dík, hledal jsem ale nejak ted forum blbne, viz nefunkcni chat a stale mi to tu hazi nejaky chyby... jdu to sestelovat do garaze :-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.