abit Vloženo 24. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2011 Loni jsem v akci koupil žárovkyOSRAM NIGHT BREAKER, jak do potkávaček, tak do dálkových. Nedavno jsem je namontoval (pro jistotu si nechal na stk seřídit světla), ale u dálkových se mi zdá, že svítí jakoby moc nahoru. Prostě, když zapnu dálkové, silnice v dálce se mi moc neosvětlí, většina světla jde jakoby nehoru. Nejvíc je to poznat, když projíždím nějakým lesem - světlo jde do korun stromů, nebo když projíždím pod mostem (tunelem), tak mě ten odraz od "stropu" docela oslňuje. U těch žárovek, co tam byly před tím, mi to tak nesvítilo. V tom stk to seřizovali při zapnutých potkávačkách. Mají se ty dálkové seřizovat nějak zvlášť ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milos_s Vloženo 24. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2011 Nevím jak u starší Octavie, ale u nové FL jsem měl to samé s originálními žárovkami. Svítil jsem do korun stromů... Normálně jsem dálková samostatnými regulačními šrouby nastavil od oka (resp. proti zdi na parkovišti u obchoďáku). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milos_s Vloženo 24. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2011 (editace) Podle přiloženého manuálu to jde o všech OII. serizeni svetel OII FL.pdf Případně je možné do 14.12. stáhnutí z http://leteckaposta.cz/501996381 Editováno: 25. Listopad 2011, autor: milos_s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
virtual Vloženo 25. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2011 ...i já si to snižoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ustecak21 Vloženo 1. leden 2013 Sdílet Vloženo 1. leden 2013 dík, hledal jsem ale nejak ted forum blbne, viz nefunkcni chat a stale mi to tu hazi nejaky chyby... jdu to sestelovat do garaze :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.