Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Prosím Vás všechny o pomoc, ukradli kamaradovou octavku 1 combi 4x4, 74kw PD s upraveným motorem s mohutným projevem, rv.2001, auto má tmavé folie a na dveřích velké nápisy autoslužby duda, tažné zařízení.kapota polepena a RS nárazník auto bylo ukradeno v českém těšíně, prosím o jakékoliv informace k nalezení auta!!!!!!!! :-( :-( Nyní je bez nálepky masters of..... a je na zimních kolech originalech R15 RZ:1T8 5775 VIN:TMBKS21U718459691 jakékoliv INFO na tel č. 732656632 !!!!! Díííky

Upraveno od libor.kratas

Ku*vy, co k tomu dodat. Jsem z Třince, přebejvám přez týden Ostrava - víkendy Třinec. Zapsal jsem si spz a vin, budu sledovat, kdybych na něco narazil ozvu se. I když to není moje auto tak tohle to člověka nasere a vytočí . . .

• Autor

pohybuje se jeste pri v Třinci tak budte ve strehu popripade volejte Policii

• Autor

pohybuje se jeste pri v Třinci tak budte ve strehu popripade volejte Policii

huraaaaaa naslaaaa seeeee

covece,.... tak to gratulace :kol-47: :kol-47: :kol-47:

jak ste to udelali ...... nejaky podrobnosti a tak :kol-31:

Taky gratuluju, mam radost i za tebe. Posledni dobou se tech octavek krade nejak hodne az se budim ze spani a chodim koukat z okna na tu moji jestli je tam kde ma byt. Prebyvam taky v Trinci a Ostrave. Kez by to besneni uz skoncilo a vsem tem zm*dum posekat ruce a vsechno co jen de, rozemlit, nechat sezrat psum, vysrat, vyblit a znova rozsekat a rozemlit

Podle informací z VW Fóra se Okta našla v nějáké hale v Šenově údajně už byla trochu rozebraná.ale hlavně že se našla :kol-47:

doufam ze ty hovady stihly u ni a pekne jim usekaly ruce,.... svine jedny :/

Upraveno od Lukason

• 2 týdny později...

Nekdy ty fora nejsou k zahozeni :)

Tak to ti gratuluji at se ti to uz nestane ja to stestinemnel

Tak to je dobrá zpráva! Chlapci nějaké info! Co vím tak měsíc možná dva zpátky v Albrechticích u Českého Těšína odcizili za noc čtyři octavie a jednu dokonce z garáže na oploceném pozemku u rodinného domu! Kdy štěkal pes jak o život a majitel psa seřval ať jde spát :) o takové věci se dějí... Jinak chodit s otevřenýma očima a koukat, byl jsem svědkem vykradení VW Tiguan, kde byl odcizen columbus a ihned jsme volali na 158, kde jsme s kamáradem za pachatelem bězěli, bohuzěl pro nás nasedl do vozidla, které pro něho přijelo! Spz jsme nahlásili a po dvou měsících jsme byli u soudu jako svědci! Tak že se nebát a stačí jen zvednout telefon!!!

Kéž by byl každý takový všímavý jako ty .. Já mám spíše ale s policií špatné zkušenosti.. Když se něco děje trvá i 15 minut než přijedou a to už je většinou pozdě .. taky koukám okolo sebe ale ještě jsem na nic nenarazil..

Druhá věc že na místě byli za 12 minut, ale měli jsme SPZ, i když mohla být kradena, ale asi nebyla, když byl u soudu...

Asi to byli nějací amatáři :) a nebyli to naší přičmoudlí spoluobčané? :)

Nebyli, ani žádné fetky, chlap do kterého by jsi to neřekl... Ale dneska krade každý :D

• Autor

přesně jak píše Adleros

Upraveno od libor.kratas

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.