pejsi4 Vloženo 8. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2011 Ahoj, na me Okte mi zacalo neco jakoby ,,cvakat,, kdyz zabrzdim, je to od zadniho kola. kdyz jedu a zabrzdim tak ten zvuk slysim nejvic jakoby od rucni brzdy. a kdy zabrzdim a zatahnu soucasne rucku tak to drobet prestane. v zadu mam bubny. Nemate s ti nekdo zkusenost nebo nevite co stim... dik za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D.a.v.o.s Vloženo 9. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2011 Tak já bych sundal buben na tom kole (nebo na obou kolech) co ti to cvaká a mrknul na pakny v jakém jsou stavu, pokud teda nejsou nedávno dělané. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejsi4 Vloženo 9. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2011 to uz jsem mel sundane, dela to prave zadni,ale pakny i bubny jsem daval cca pred 3-4 mesicema a zatim vypadaj jak nove. celou dobu byl klid...tak nevim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejsi4 Vloženo 2. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 2. leden 2012 nikdo dalsi neporadi? jsem z toho uz na nervy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.