Rasto10 Vloženo 13. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2011 Pozdravujem Vás.Hľadal som niečo podobné - témata, ale nič som nenašiel, tak preto som založil nové. Prosím o radu. Mám O II a nastavené cez palubný PC automatické zatváranie dverí.Pri rozjazde sa dvere automaticky zatvoria,ale ked ich chcem otvoriť pomocou vypínača čo je dole pri zapaľovači v stredovej konzole mám problém po zatlačení otvoriť dvere. Až po niekoľkýkrát sa podarí otvoriť.Vyzerá to na nejaký zly kontakt alebo niečo podobné. Nemá s tým niekto skúsenosť čo by to mohlo byť - ako sa dostať k vypínaču zo spodu - je potrebné vymeniť vypínač. Ďakujem za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterB Vloženo 14. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2011 Mal som niečo podobné a menili mi vypínač. Po výmene všetko funguje tak, ako má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.