Josef 05 Vloženo 13. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2011 Zdravím, nesvítí my dvě zadní obrysovky W3W na levé straně, žárovky jsou v pořádku, když nastartuju a rozsvítím světla tak 1 - 2 vteřiny svítí a pak zhasnou (ty obrysovky) a rozsvítí se kontrolka pro světla. Máte stím někdo nějakou zkušenost? Jedná se o octavii II. Děkuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stk Vloženo 14. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2011 Načti závady,budeš moudřejší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian2tdi Vloženo 15. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2011 zdarec maš tam originalni žarovky?měl jsem podobný připad ale u přednich parkovaček chtel jsem dat bile s umělou patici a dratkama ale Počitač to vyhodnotil jako chybu a jak píšeš po cca 1-3 vteřiny zhasnou a rozsvítila se kontrolka na palubce.Tak jsem koupil orig.čire co se davaji do mxenonu a vše v pořádku!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef 05 Vloženo 15. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2011 teď tam mám žárovky co jsem koupil na benzínce a zdálo se mě, že svítily o něco víc než žárovky na pravé straně, můžu zkusit je prohodit z levé strany na pravou a uvidím co to udělá. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef 05 Vloženo 16. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2011 tak žárovkama to nebude nejspíš nebude po přehození stále nesvítí levá strana, asi budu muset zajet na diagnostiku, snad potom budu vědět víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef 05 Vloženo 8. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 8. leden 2012 tak obrysovky začaly sami od sebe zase svítit a zhruba dva týdny se problém už neobjevil, tak jsem zvědav jak dlouho to vydrží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.