Publikováno Prosinec 13, 201113 r Zdravím, nesvítí my dvě zadní obrysovky W3W na levé straně, žárovky jsou v pořádku, když nastartuju a rozsvítím světla tak 1 - 2 vteřiny svítí a pak zhasnou (ty obrysovky) a rozsvítí se kontrolka pro světla. Máte stím někdo nějakou zkušenost? Jedná se o octavii II. Děkuji za odpověď.
Prosinec 15, 201113 r zdarec maš tam originalni žarovky?měl jsem podobný připad ale u přednich parkovaček chtel jsem dat bile s umělou patici a dratkama ale Počitač to vyhodnotil jako chybu a jak píšeš po cca 1-3 vteřiny zhasnou a rozsvítila se kontrolka na palubce.Tak jsem koupil orig.čire co se davaji do mxenonu a vše v pořádku!!!
Prosinec 15, 201113 r Autor teď tam mám žárovky co jsem koupil na benzínce a zdálo se mě, že svítily o něco víc než žárovky na pravé straně, můžu zkusit je prohodit z levé strany na pravou a uvidím co to udělá. díky
Prosinec 16, 201113 r Autor tak žárovkama to nebude nejspíš nebude po přehození stále nesvítí levá strana, asi budu muset zajet na diagnostiku, snad potom budu vědět víc
Leden 8, 201213 r Autor tak obrysovky začaly sami od sebe zase svítit a zhruba dva týdny se problém už neobjevil, tak jsem zvědav jak dlouho to vydrží
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.