thonkaRS Vloženo 21. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2011 Zdravim vsechny,prosim o pomoc.Koupil sem nachipovanou ŘJ od cimbu a chtel bych ji dat do auta.Co musim udelat aby mi to chodilo.mam octavii 1.8t RS 132kw r.v 2003 typ motoru AUQ.diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zajíček Vloženo 21. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2011 Já být tebou, tak si zajedu do Cimbu a ujistim se, jestli je to 100% na 1.8T 132kw AUQ a nechal bych si to u nich namontovat. Nebude to jen tak vyměnit kus za kus. Jinak ten Chip by se mi taky líbil, mam stejnej motor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thonkaRS Vloženo 21. Prosinec 2011 Autor Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2011 asi mi nic jinyho nezbude.jeste pockam jestli neco nezjisti ten muj kamarad kterej dela v autorizovanym servise.prej potrebujem zjistit nejakej kod myho auta.tak uvidim az se mi ozve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.