Kajman Vloženo 28. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2011 JJ, souhlasím, taky jsem uvažoval, že od něj v minulosti něco koupím, ale některé rozporuplné reakce členů mne odradily. Přesto myslím, že by člověk měl dostat druhou šanci, ale jen jednou. Proto pane Flash, je to teď na Vás... (mimochodem psal jsem k Vašemu inzerátu: http://forum.skodahome.cz/topic/115319-oii-tapecirunky-se-sound-systemem-kozene/page__view__findpost__p__1566521 dotaz na mail ss.dily@gmail.com, týden bez odpovědi, což taky asi k hladkým obchodům nepřispívá :-( . Dotaz šel z adresy minarik.p@atlas.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flash Vloženo 28. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2011 Vsem dekuji za pochopeni a druhou sanci... Mail mi bohuzel asi nedosel,prohledal jsem celou schranku mesic zpet a nic tak to zkuste zopakovat,Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajman Vloženo 28. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2011 Zopakoval jsem dnes mail a podle potvrzení bylo doručeno. Ptám se jinak na barvu těch kožených tapeců, a zda jse v nich přítomen ten 3. Sound systém reproduktor ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flash Vloženo 28. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2011 Barva je cerna kuze,klasika, a reproduktor tam je,je to komplet vyndane z auta, je to primo kolegy, fotky snad budou po svatkach,tak to zkompletnim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 28. leden 2012 Sdílet Vloženo 28. leden 2012 uživateli Flash byla zablokována jakýkoliv možnost přispívat a tím i zamezení prodeje na tomto foru. veškeré inzeráty byly smazány Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.