LukrCZ Vloženo 2. leden 2012 Sdílet Vloženo 2. leden 2012 Ahoj, mám dotaz, mám možnost koupit Superba 2005 v 2.0i, někteří mě odrazují od spotřeby, tak bych se chtěl poradit. Bylo mi řečeno že mám počítat spotřebu cca 15l/100km přitom známí mi tvrdí co má stejný motor ale r.v.2002 že jezdí za 10l, což mi nepřijde tak strašný, dneska jsem byl auto i projet a myslím že i 8l je reálný. Máte někdo zkušenost? nebo můžete poradit? do 10l jsem spotřebu akceptovat, ale 15 už je moc. Samozřejmě se bavíme při normální jízdě po městě, žádný závodění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 2. leden 2012 Sdílet Vloženo 2. leden 2012 (editace) Měl jsem ho, jako služebak a jezdit s tim šlo okolo 10 L, i méně. Ale zavodním stylem i za 17 L, ale je pravda že jsme ho měli jen krátce. Editováno: 2. leden 2012, autor: VAG BoBo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukrCZ Vloženo 3. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2012 ok, to mi stačí. Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jup Vloženo 28. leden 2012 Sdílet Vloženo 28. leden 2012 Zdravím jen také dodám dlouhodobá spotřeba po Praze cca 2500 km měsíčně 11,4 svizna jízda . Doporučuji jezdit na shell VPower je to drazsi ale motor je sviznejsi a cca o 1,5 menší spotřeba . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarkBany Vloženo 1. Únor 2012 Sdílet Vloženo 1. Únor 2012 Tak můj průměr za leden je s tímto vozem je 8.7 l.,najeto 983 Km a to město a mimo město bez dálnice,normální jízda + občas jezdí manželka a ta ten průměr vždycky zvedne....(o: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.