KubinoS Vloženo 4. leden 2012 Sdílet Vloženo 4. leden 2012 Ahoj Bando, uz delsi dobu ( od zacatku co supa mám) me trápí propadlej koberec u ridice a spolujezdce. Cím dál tím více vylézá a odstává kraj koberce (hlavne u ridica) ze stredovýho tunelu a je videt ze je ten koberec klesej podle vytlacene drazky asi o 3cm. Je ten koberec podlozenej nejakým polystyrenem? U me ho nekdo asi vytáhl, jestli se rozpadl vlhkosti. Na jare pujdou sedadla ven, zrovna se koberec dukladne vytepuje a vymyslím nejakou igelitovou formu a za pouzití kanalizacni peny zkusim nejakou tu vypln vyrobit. Kdyby se nekomu doma neco podobnýho válelo tak beru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moravecmilan21 Vloženo 4. leden 2012 Sdílet Vloženo 4. leden 2012 čus kdysi jsem koukal u spolujezdce pod koberec a byl tam kus opracovanýho polysterenu,není tam nijak přidělaný a šel vyndat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoS Vloženo 4. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2012 čau milane, tak ja to asi zkusim vyrobit, vezmu v praci 10cm polystyren a budeme rezat a rezat... kdyby mel nekdo fotku tak sup s tim semka:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moravecmilan21 Vloženo 11. leden 2012 Sdílet Vloženo 11. leden 2012 tak bohužel tohle jsem nevyfotil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubinoS Vloženo 12. Duben 2012 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2012 ahoj bando, mate nekdo tuseni jestli bude pasovat do superba koberec z passatu? Passat ma pry o 10cm kratsi rozvor.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr vlach Vloženo 13. Duben 2012 Sdílet Vloženo 13. Duben 2012 Pasovat nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.