malyhonza Vloženo 6. leden 2012 Sdílet Vloženo 6. leden 2012 nevíte někdo jestli sedí sedačky z passat 3C do OII?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lojzahlina Vloženo 10. leden 2012 Sdílet Vloženo 10. leden 2012 Z passatu ve výbavě highline by to vypadalo geniálně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lojzahlina Vloženo 10. leden 2012 Sdílet Vloženo 10. leden 2012 (editace) Tady ty z R36 by byly ještě lepší mylím si, že by to tam při troše dobré vůle mohlo jít.. http://www.ebay.de/i...r-/380173092260 Editováno: 10. leden 2012, autor: lojzahlina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajman Vloženo 10. leden 2012 Sdílet Vloženo 10. leden 2012 NJ, akorát kde vzít těch 50+ tisíc na ně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malyhonza Vloženo 13. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 13. leden 2012 mám právě vyhlídnutý ty highline, ale nevím jestli by pásly. kolejnice, pytle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajman Vloženo 13. leden 2012 Sdílet Vloženo 13. leden 2012 Tak si to změř - rozchod na kolejnicích - šířku mezi šrouby od sebe. Pokud bude pasovat, OK. Vzdálenost mezi předním/zadním šroubem na kolejnici neřeš, to se když tak převrtá. Airbagu bych se taky nebál. Vždycky je to o třech kablíkách. Když nebude pasovat svorkovnice, koupíš tu správnou a přepinuješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malyhonza Vloženo 15. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2012 k sedačkám to mám 300km, takže musím poprosit někoho tady od nás. nebo zajdu do bazaru snad tam mají nějaký 3C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lojzahlina Vloženo 16. leden 2012 Sdílet Vloženo 16. leden 2012 Slyšel jsem někde, že v Polsku se dají ty lepší z R36ky sehnat za 30tis. Psal to někdo na VW forum. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malyhonza Vloženo 16. leden 2012 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2012 právě, že tam mám sehnaný ty highline v kůži, za 8, takže váhám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajman Vloženo 17. leden 2012 Sdílet Vloženo 17. leden 2012 No tak neváhej a jeď se na to podívat - změření orig. roztečí v OII je otázka deseti minut a správného nářadí - odšroubuješ 4 šrouby ze sedačky, odklopíš ji dozadu a měříš, ani nemusíš odpojovat svorkovnice. Pak mrkneš a poměříš ty 3C a bude jasno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lojzahlina Vloženo 17. leden 2012 Sdílet Vloženo 17. leden 2012 Taky bych do toho šel za 8. To neseženeš ani RSový. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.