11Petuldo11 Vloženo 22. Únor 2012 Sdílet Vloženo 22. Únor 2012 Caute hosi, dajte sem aj nejaku fotku toho vasho autoradia. Inak spokojnost? GPS chyta satelity v pohode? Prehrava aj DivX formaty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeněk Shifty Kunka Vloženo 8. Duben 2012 Sdílet Vloženo 8. Duben 2012 mam ten samej problem pamet nedrzi tovarni kod nejde .... a jeste mi zhasina podsviceni tlacitek .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeněk Shifty Kunka Vloženo 8. Duben 2012 Sdílet Vloženo 8. Duben 2012 pecka kod jde dík a newíte proč mi svítií podsvícení tlačítek asi jen 10 vteřin a pak to zhasne a už to nesvítí ? vetmě nic nevidím ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeněk Shifty Kunka Vloženo 8. Duben 2012 Sdílet Vloženo 8. Duben 2012 čau kod na tovární nastavení je 3168 ale mě taky nedrží paměť hruza a červený tlačítka zhasnou a nejdou ... newíte co stim ? tu ručku vypneš v továrnim nastavení.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ukaki Vloženo 21. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2012 pecka kod jde dík a newíte proč mi svítií podsvícení tlačítek asi jen 10 vteřin a pak to zhasne a už to nesvítí ? vetmě nic nevidím ... odešel ti can bus musíš ho odpojit a natáhnout nové kabely a ten kod mají schvílně špatně aby se jim v tom nikdo nehrabal :-) a mapy tam jdou i I-Go jen se musí upravit rozlišení )) mám kontakt na člověka co to umí přepojit a vé o tom hodně testoval ty rádia pro ně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ukaki Vloženo 21. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2012 Tak rádio funguje jak má od té doby co jsem vyměnil baterku v autě tak drží paměť podle mě byla slabá baterka a auto samo odpojovalo nepotřebné žrouty el. energije - moje doměnka Když se kouknete do návodu tak to rádio musí mít alespoň 10,8V proud jinak ani nemaká, mapy tam jdou i jiné dobře tam chodí I-GO, ale musí se tam upravit rozlišení displeje. Bude sranda v zime některý displeje zamrzaj nad -20 a jestli máš za rádiem krabičku tak je to can bus a ten dělá občas neplechu jde odpojit a to ACC je na napájení přes klíček na 15 jinak hodně úspěchů :-))) ale jde tam připojit a i pod a covací kamera atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ukaki Vloženo 21. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2012 Ahoj jsem novým majitelem OII a mam tam velkou navigaci TRUE TRAC nic víc ¨nikde nemam ani nevim typ mam návod tam taky nic víc není a řeším tento problém nedrží paměť na rádio naladim a přes den vše OK dokud se nevymaže denní počítadlo na autě km čas atd. nevim co stím nevíte kdo to servisuje nebo prodává. Když se kouknete do návodu tak to rádio musí mít alespoň 10,8V proud jinak ani nemaká, mapy tam jdou i jiné dobře tam chodí I-GO, ale musí se tam upravit rozlišení displeje. Bude sranda v zime některý displeje zamrzaj nad -20 a jestli máš za rádiem krabičku tak je to can bus a ten dělá občas neplechu jde odpojit a to ACC je na napájení přes klíček na 15 jinak hodně úspěchů :-))) ale jde tam připojit a i pod a covací kamera atd. jo servis je jediný až to přestane fungovat tak si koupíš nový nebo poslat do číny nemá homologaci pro čr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radiss33 Vloženo 16. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2012 (editace) kamarad ma taky problem,radio nekde vyhazuje zkrat,a odpaluje pojistku.,vi nekdo co stim,diky Editováno: 16. Listopad 2012, autor: radiss33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RADY11 Vloženo 26. Duben 2014 Sdílet Vloženo 26. Duben 2014 Dobry den mam take to radio True track a vnem kameru a navigaci .Ted se mi zbla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RADY11 Vloženo 26. Duben 2014 Sdílet Vloženo 26. Duben 2014 dobry den mam take to radio True track a vnem kameru a navigaci .Ted se mi zblaznilo nejde zvuk na Radiu porad se zapina sam a vypina a zvysuje nahlas a stlumuje.Co s tim?Je lepsi vymenit cele Radio? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
11Petuldo11 Vloženo 26. Duben 2014 Sdílet Vloženo 26. Duben 2014 Je to čína, asi jedine riesenie vymena radia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janysek Vloženo 24. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2014 dá se nějak napíchnout k pc?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jura01 Vloženo 31. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2014 dobry den.mam v OI Multimedialni autoradio true trac a pri nastartovani mi temer pokazde spadne nastaveni stanic a nastaveni zvuku.cas a datum zustane nastaven.v servisu nic spatne zapojeneho nenasli.mate nekdo zkusenost s timto problemem,dik za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spajky007 Vloženo 3. Září 2014 Autor Sdílet Vloženo 3. Září 2014 mě to dělalo taky a byla slabá aku auta. Po výměně aku vše ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.