Přejít na obsah

Multimediální autorádio TRUE TRAC

Doporučené příspěvky

• o 1 měsíc později...
  • o 6 měsíců později...

pecka kod jde dík a newíte proč mi svítií podsvícení tlačítek asi jen 10 vteřin a pak to zhasne a už to nesvítí ? vetmě nic nevidím ...

odešel ti can bus musíš ho odpojit a natáhnout nové kabely a ten kod mají schvílně špatně aby se jim v tom nikdo nehrabal :-)

a mapy tam jdou i I-Go jen se musí upravit rozlišení :))) mám kontakt na člověka co to umí přepojit a vé o tom hodně testoval ty rádia pro ně

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak rádio funguje jak má od té doby co jsem vyměnil baterku v autě tak drží paměť podle mě byla slabá baterka a auto samo odpojovalo nepotřebné žrouty el. energije - moje doměnka

Když se kouknete do návodu tak to rádio musí mít alespoň 10,8V proud jinak ani nemaká, mapy tam jdou i jiné dobře tam chodí I-GO, ale musí se tam upravit rozlišení displeje. Bude sranda v zime některý displeje zamrzaj nad -20 a jestli máš za rádiem krabičku tak je to can bus a ten dělá občas neplechu jde odpojit a to ACC je na napájení přes klíček na 15 jinak hodně úspěchů :-))) ale jde tam připojit a i pod a covací kamera atd.

Odkaz ke komentáři

Ahoj jsem novým majitelem OII a mam tam velkou navigaci TRUE TRAC nic víc ¨nikde nemam ani nevim typ mam návod tam taky nic víc není a řeším tento problém nedrží paměť na rádio naladim a přes den vše OK dokud se nevymaže denní počítadlo na autě km čas atd.

nevim co stím nevíte kdo to servisuje nebo prodává.

Když se kouknete do návodu tak to rádio musí mít alespoň 10,8V proud jinak ani nemaká, mapy tam jdou i jiné dobře tam chodí I-GO, ale musí se tam upravit rozlišení displeje. Bude sranda v zime některý displeje zamrzaj nad -20 a jestli máš za rádiem krabičku tak je to can bus a ten dělá občas neplechu jde odpojit a to ACC je na napájení přes klíček na 15 jinak hodně úspěchů :-))) ale jde tam připojit a i pod a covací kamera atd.

jo servis je jediný až to přestane fungovat tak si koupíš nový nebo poslat do číny nemá homologaci pro čr

Odkaz ke komentáři

• o 4 týdny později...
  • o 1 rok později...
  • o 3 měsíce později...

dobry den.mam v OI Multimedialni autoradio true trac a pri nastartovani mi temer pokazde spadne nastaveni stanic a nastaveni zvuku.cas a datum zustane nastaven.v servisu nic spatne zapojeneho nenasli.mate nekdo zkusenost s timto problemem,dik za odpoved

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...